Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród... reni

Ogród... reni

regli 12:52, 14 cze 2013

Mówię Ci Reniu, dzisiaj Renaty nie powinny się ruszać z domu przy pomocy pojazdów z kluczykami
reni 12:58, 14 cze 2013

regli napisał(a)
Mówię Ci Reniu, dzisiaj Renaty nie powinny się ruszać z domu przy pomocy pojazdów z kluczykami

Byłam, czytałam... pozdrawiam
andziulka 22:48, 14 cze 2013

Witaj Reni! Moje piwonie już przekwitły, teraz czas na róże
reni 21:18, 15 cze 2013

andziulka napisał(a)
Witaj Reni! Moje piwonie już przekwitły, teraz czas na róże

Tak, czas różany się zaczyna

zuza12 21:40, 15 cze 2013

reni napisał(a)
Miałam dzisiaj przygodę rowerową...pojechałam na zakupy bo jak ciepło to ja tylko rowerkiem.. zamknęłam go koło sklepu, a zabezpieczenie mam na kluczyk..zrobiłam zakupy, załadowałam w koszyki na rowerze sięgam po kluczyk chcę otworzyć zabezpieczenie a on ani w jedną, ani w drugą... męczę się a on ani drgnie zablokował się.
Proszę jakiegoś faceta żeby mi pomógł, facet męczy się i mówi- Pani nie da rady, no nic ... kurde mole...myślę co tu zrobić... poszłam z powrotem do sklepu ( dobrze że koleżanka tam pracuje) i mówię, że chcę na sekundę nóż, patrzy się na mnie dziwnie ale daje...
idę z tym nożem, ludzie patrzą, a ja do roweru, za to zabezpieczenie i mówię albo ty gadzino mnie pokonasz albo ja ciebie..trochę się namęczyłam zanim rozcięłam to zabezpieczenie..hura rower uwolniony można jechać do domu.

Teraz chce mi się z tego śmiać, ale wtedy jakiego miałam nerwa ....

Ja kiedyś byłam lepsza. Jak pogoda dopisuje, to pomykam rowerem do pracy. Stawiam rower, zabezpieczam i osiem godzin siedzę w nieświadomości, ze kluczyk od zabezpieczenia leży w kieszonce plecaka, ale nie mojego. Dzień wczesniej z mojego roweru korzystała dziewczyna mojego syna i kluczyk moje dziecię zostawiło w swoim plecaku. Trochę śmiesznie wyglądałam w odzieży rowerowej w autobusie podmiejskim jadąc do domu.
Pozdrawiam
Madzenka 00:29, 16 cze 2013

Reni czekam na kolejne roże
reni 12:15, 18 cze 2013

Witajcie
Moje róże rozkwitają

QUEEN ELIZABETH

reni 12:47, 18 cze 2013

Może pomożecie zidentyfikować te róże... niestety karteczki z nazwami zostały zniszczone

1.

2.

3.

nebel 14:05, 18 cze 2013

Reni, niestety nie pomogę w identyfikacji, bo nie mam żadnej z tych róż, a podobają mi się wszystkie
Nie napisałaś nic, jak tam po burzy? Ale właściwie, to grad potrafi narobić najwięcej szkody i jest przekleństwem wszystkich upraw.
Pozdrawiam
reni 14:23, 18 cze 2013

Przeszła burza z gradem..w ogrodzie dużo zniszczeń nie ma, kilka róż lekko poturbowanych..niektóre kwiaty leżą...
najgorzej oberwały surfinie na tarasie jedynie udało mi się zabrać donice z fuksjami..teraz świeci słońce