Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Jaszczowie

Ogród w Jaszczowie

iza_1611 18:51, 16 mar 2014

No no wyszło super! To są podkłądy czy jakieś kamienne imitacje drewna?

A może pomyśl o jakimś drzewku na pieńku - podobny do tego srebrnego co już masz? Jak myślisz?
Albo coś kwitnącego? Może rododendron albo hortensja?
No nie wiem..........................................................................

ale przemiana bardzo udana - gratuluję
pagap 20:30, 16 mar 2014

Witaj Betka dziękuję za odwiedziny, podkłady są od strony wschodniej ale jakoś strasznie nie czuć tego zapachu, przynajmniej ja nie czuję a jeśli chodzi o kamyki to własnie mamy w planie je kupić tylko najpierw chcemy dosadzić jakieś roślinki, tylko jakie?
pagap 20:36, 16 mar 2014

iza_1611 napisał(a)
No no wyszło super! To są podkłądy czy jakieś kamienne imitacje drewna?

A może pomyśl o jakimś drzewku na pieńku - podobny do tego srebrnego co już masz? Jak myślisz?
Albo coś kwitnącego? Może rododendron albo hortensja?
No nie wiem..........................................................................

ale przemiana bardzo udana - gratuluję

Witaj Iza, są to podkady, no tak myśleliśmy aby dosadzić drugiego świerka na pieńku, a obok słupa (clematis do wyrzucenia bo tp taka bida) 2 rododendrony i całość wysypać żwirkiem, ale narazie prace stoją bo dumamy i czekamy na fachowe porady żeby znowu 10 razy tego nie zmieniać pozdrawiamy wiosennie
pagap 11:28, 23 mar 2014

Altanka nocą, od A do Z dzieło mojego M.
kKasiA 19:15, 24 mar 2014

Wpadłam z rewizytą, przyznaje że nie przeczytałam wszystkiego ale obejrzałam wszystkie zdjęcia . Piękny ogród i dużo waszego zapału do samodzielnej pracy, na pewno będę dalej śledzić.
pozdrawiam
admete 06:25, 25 mar 2014

Witam się i ja w nowym sezonie ogrodowym
Zostawiam wiosenne pozdrowienia
Aga
Ivvvona 20:36, 27 mar 2014

Przychodzę z rewizytą i ciesze się że tu trafiłam. Ogród bardzo ładny, klimatyczny, zadbany. Złota rączka, czyli mąż to skarb. Pozdrawiam i życzę wielu ciekawych pomysłów ogrodowych
Marga 23:32, 27 mar 2014

Hej Pagap!
Wpadłam do Ciebie z wiosenną rewizytą. Z poprzednich wizyt z zeszłego roku, pamiatam Twoje korytka na łańcuszkach. Bardzo ładny masz ten ogród. Zgapiam pomysł ze świetną altaną
Miałaś kiedyś bluszcz na siatce. Ładnie zasłania, nie niszczy siatki? Sprawdził się ten pomysł?
Pozdrawiam serdecznie
M.
Gosia_S 21:55, 06 kwi 2014

Wow! Zamurowało mnie, że osiągnęliście taki efekt w tak krótkim czasie. SUPER! Będę do Was częściej zaglądać, jestem ciekawa co jeszcze wymyślicie
Pozdrawiam
Agatan24 21:42, 11 kwi 2014

Super rabatka przed domem, z tymi podkładami o wiele lepiej niż poprzednio. Fajnie u Was tak przytulnie i klimatycznie.