Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

jotka 18:37, 26 lut 2013

Przyszłam zobaczyć zdjęcie Twojej cebulicy, bo mi Bogdzia "podkablowała", ze ja masz Ja mam rysunek jej na dzisiejszjszej kartce z kalendarza i szukam jak wygląda w realu

A przy okazji trafiłam na piękny pokaz kwiatów
Szczególnie ujęło mnie zdjęcie gazanii,którą lubię pomimo zamykania kwiatków jak nie ma słońca

pozdrawiam
Anabell 18:43, 26 lut 2013

Anito ! dziękuję! to wyjaśnia mi, że i do mnie przyszło jak chwast. Podejrzenia miałam co do mojego mózgu, że zawodzi.
anipla 21:45, 26 lut 2013

jotka napisał(a)
Przyszłam zobaczyć zdjęcie Twojej cebulicy, bo mi Bogdzia "podkablowała", ze ja masz Ja mam rysunek jej na dzisiejszjszej kartce z kalendarza i szukam jak wygląda w realu

A przy okazji trafiłam na piękny pokaz kwiatów
Szczególnie ujęło mnie zdjęcie gazanii,którą lubię pomimo zamykania kwiatków jak nie ma słońca

pozdrawiam

Już pobiegłam i wstawiłam u Ciebie,ale jakaś inna się wydaje ....

Gazania jest piękna , i kwitnie do zimy a z tej jestem dumna ,bo to moja produkcja
zamyka kwiaty a dla odmiany dziwaczek otwiera dopiero wieczorem lub jak słońca brak...
odpozdrawiam
anipla 21:59, 26 lut 2013

Anabell napisał(a)
Anito ! dziękuję! to wyjaśnia mi, że i do mnie przyszło jak chwast. Podejrzenia miałam co do mojego mózgu, że zawodzi.

Haniu chwast i to bardzo upierdliwy - pozbądź się tego póki możesz, u mnie już 2 metry dalej wyłazi ..
w tym roku planuję rewolucję i będę musiała przesiać sporo ziemi żeby się pozbyć wszystkich kiełków
już walczyłam z różą- piękna była ale takie kłącza puszczała i tak daleko że musiałam jej się pozbyć ,M wykopał , wybrał kłącza ,po chwili mieliśmy wielką plamę małych sadzoneczek ,wyrwałam z trawnika 2 spore wiadra kłączy i jeszcze trzeba było chemią potraktować, ciekawe czy w tym roku pokaże mi się ta różyczka.
Pozbyłam się też winobluszczu - właził mi wszędzie ,już nie ogarniałam go - zastąpię inną rośliną mniej ekspansywną
monteverde 00:50, 27 lut 2013

Witam Anito wpadłam z rewizytą wszakże wiosny nie niosę, ale widzę, że lubisz hortensje zostawiam jedną z ogrodowych pozdrawiam
Marlenaa 13:42, 27 lut 2013

anipla napisał(a)
C D N pozdrawiam i miłego oglądania życzę....

Oglądanie bardzo miłe było, dziękuję
boguslaw_r_ 14:01, 27 lut 2013

Witam pooglądałem sobie troszeczkę i gołym okiem widać tęsknotę za wiosną, ja też tak mam tylko u mnie nie widać, a wiosna coraz bliżej.
pozdrawiam
popcorn 14:05, 27 lut 2013

Ech gdzie ta wiosna! Wyszłam poszukać, ale prawie zero zwiastunów, niestety... Twoje kwiatki i ich fotki super!! pozdrawiam!
Milka 14:57, 27 lut 2013

Piękne hosty i hortensje
Magda70 09:16, 28 lut 2013

Kurcze...dwa lata z rzędu kupowałam sadzonki papryki i raz miała owoc ale nie zdążyła dojrzeć...w drugim roku nawet owoców nie bylo...a tu widzę , że ładnie sobie radzą bez szklarni...co robię nie tak?!
Do trzech razy sztuka...jak w tym roku się nie uda to koniec, będą tylko sklepowe