Fajnego masz synusia
Ale te twoje temperatury mrożą! nic to, ostatnie podrygi, już u mnie dzis było wiosennie i w ciągu dnia o 14 bardzo ciepło; więc zamiast siac, latałam po ogrodzie
będę jechac po te dzbany, jakos się umówimy, może ci kupię, tylko który chcesz? no i cen jeszcze nie znam
Ojjj ,to dobre pytanie jast...
Dzisiaj np . miałam pobudke - a przebudziło mnie śpiewanie C w toalecie a postawiła szybko na nogi walka kto ma nalać i nieść wodę do farb - C że on nie może bo wyleje i że to za wcześnie na malowanie farbami,a on że ja siam ...i tu dodam że działo się to o 6.33 - myślałam że śnię z tymi farbami -nadmiar słońca chyba mieli od rana
Ufff,ufff,uffff, już martwiłam się i o roślinki i o to że problem bedziesz miała z reklamowaniem i zawracanie głowy by było, super i może troszkę cieplej bedzie to się posadzi...
Wiesz Karola teraz to i ja wiem , Z C nie miałam takich problemów, ona podeszła ,pooglądała ale nie cudowała a S to jak mu się mówiło zostaw albo że tego nie wolno to jeszcze szybciej musiał złapać żeby zdażyć, a jak podchodziłam to odrzucał daleko żeby mu nie zabrać ,bardzo szybko nauczyłam się żeby mu nie mówić tylko podchodziłam z nienacka zabierałam i dopiero tłumaczyłam..
Ostatnie podrygi - mam nadzieję...dzisiaj słonko świeciło i śnieg się topił ,ale do trawy się jeszcze nie dotopił
Wiosnę u Ciebie widziałam - cudnie ,też bym polatała po ogrodzie...
dzbany...który ? -tam oczopląsu można dostać ...dziękuje Irenko ,ale do Ciebie i tak daleko i jak cenowo by to wyszło...a ceny bedziesz znała na miejscu czy moze wcześniej ofertę dostaniesz? ..a co z ta serią lawendową -umknęlo mi coś ?