Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

Ogród przydomowy - na zmiany gotowy...

popcorn 10:33, 16 mar 2013

Słodki ten Twój Młody!! Ja swoje pojemniki z siewkami opisuję flamastrem, wygodnie i nie ma możliwości pomieszania
Milka 19:17, 16 mar 2013

Fajnego masz synusia
Ale te twoje temperatury mrożą! nic to, ostatnie podrygi, już u mnie dzis było wiosennie i w ciągu dnia o 14 bardzo ciepło; więc zamiast siac, latałam po ogrodzie
będę jechac po te dzbany, jakos się umówimy, może ci kupię, tylko który chcesz? no i cen jeszcze nie znam
anipla 00:21, 17 mar 2013

Bogdzia napisał(a)

Anita a kiedy Ty śpisz???????????????????????

Ojjj ,to dobre pytanie jast...
Dzisiaj np . miałam pobudke - a przebudziło mnie śpiewanie C w toalecie a postawiła szybko na nogi walka kto ma nalać i nieść wodę do farb - C że on nie może bo wyleje i że to za wcześnie na malowanie farbami,a on że ja siam ...i tu dodam że działo się to o 6.33 - myślałam że śnię z tymi farbami -nadmiar słońca chyba mieli od rana
anipla 00:29, 17 mar 2013

popcarol napisał(a)
Anitko - nowe info z benex - wyślą w poniedziałek dopiero, nie poinformowali mnie po prostu Uff!

"Witam,

Przepraszamy za zamieszanie olega zapewno pominął fakt sprostowania otrzymanego e-maila.
Obawialiśmy się wysyłki oraz że paczka nie dojdzie następnego dnia i paczka będzie zalegać u kuriera dlatego też nadana zostanie fizycznie
w poniedziałek.
Przepraszamy bardzo ale myślę że takie rozwiązanie było słuszne.

Pozdrowienia / Regards"

Ufff,ufff,uffff, już martwiłam się i o roślinki i o to że problem bedziesz miała z reklamowaniem i zawracanie głowy by było, super i może troszkę cieplej bedzie to się posadzi...

anipla 00:38, 17 mar 2013

popcarol napisał(a)
Słodki ten Twój Młody!! Ja swoje pojemniki z siewkami opisuję flamastrem, wygodnie i nie ma możliwości pomieszania

Wiesz Karola teraz to i ja wiem , Z C nie miałam takich problemów, ona podeszła ,pooglądała ale nie cudowała a S to jak mu się mówiło zostaw albo że tego nie wolno to jeszcze szybciej musiał złapać żeby zdażyć, a jak podchodziłam to odrzucał daleko żeby mu nie zabrać ,bardzo szybko nauczyłam się żeby mu nie mówić tylko podchodziłam z nienacka zabierałam i dopiero tłumaczyłam..
anipla 00:54, 17 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Fajnego masz synusia
Ale te twoje temperatury mrożą! nic to, ostatnie podrygi, już u mnie dzis było wiosennie i w ciągu dnia o 14 bardzo ciepło; więc zamiast siac, latałam po ogrodzie
będę jechac po te dzbany, jakos się umówimy, może ci kupię, tylko który chcesz? no i cen jeszcze nie znam

Ostatnie podrygi - mam nadzieję...dzisiaj słonko świeciło i śnieg się topił ,ale do trawy się jeszcze nie dotopił
Wiosnę u Ciebie widziałam - cudnie ,też bym polatała po ogrodzie...

dzbany...który ? -tam oczopląsu można dostać ...dziękuje Irenko ,ale do Ciebie i tak daleko i jak cenowo by to wyszło...a ceny bedziesz znała na miejscu czy moze wcześniej ofertę dostaniesz? ..a co z ta serią lawendową -umknęlo mi coś ?
anipla 03:42, 17 mar 2013

W dzień świeciło słońce, śnieg się topił ,...wiosna idzie ,tylko szkoda że teraz -16 się przyplątało

anipla 03:49, 17 mar 2013

Irenko zobacz jaka lobelia olbrzymia

w słońcu jakoś tak milej zima się prezentuje
-

anipla 03:53, 17 mar 2013

anipla 03:55, 17 mar 2013

Mam nadzięje ,że to już ostatnie fotki zimy i teraz już tylko wiosenne będą....
Pozdrawiam zaglądających