Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Anita1978 11:38, 27 paź 2013

Jesiennie

Enya73 11:46, 27 paź 2013

Piękne widoczki, a czy te kulki to ciurkadełka czy lampki? Bardzo ładne
Anita1978 11:56, 27 paź 2013

Hej Anitka
Ciurkadełko
monitka 19:15, 27 paź 2013

Ja też wcześniej tego ciurkadła nie wypatrzyłam a takie ładne
pozdrawiam Anitko
Margarete 21:36, 27 paź 2013

No to widzę że zapowiadany spacer odbywał sie głownie po twoim ogrodzie........ ........i dobrze, jest w nim slicznie, teren rozległy, jest co ogladać...
A tak juz nie żartując to fajnie te kule komponuja sie z takim zrudziałymi trawami, ładne ujęcie .
Zuch dziewczyna jestes skoro wszystko zrobłaś, angazując do pomocy bliskich... o to chodzi żeby wspólnie cos robić, cieszyć sie soba nawzajem i jeszcze miec z tego pozytek.
Ja w czwartek mi piątek byłam za granicą, wczoraj na imprezie rodzinnej w świetnej knajpce więc dopiero dzis działałm w ogrodzie, ale tez juz prawie wszystko zrobiłam. Zoatało mi skoszenie trawnika, powiazanie traw na zime i zadołowanie kilku roslin, ale to juz zrobi mój syn w weekend- kopanie to jednak cieżka praca.
Pozdrawiam
Anita1978 07:09, 29 paź 2013

Jeszcze co nieco kwitnie

I trawka skoszona przed zimą
Anita1978 07:10, 29 paź 2013

monitka napisał(a)
Ja też wcześniej tego ciurkadła nie wypatrzyłam a takie ładne
pozdrawiam Anitko

No takie trochę ukryte jest
I ja pozdrawiam
Anita1978 07:14, 29 paź 2013

Margarete napisał(a)
No to widzę że zapowiadany spacer odbywał sie głownie po twoim ogrodzie........ ........i dobrze, jest w nim slicznie, teren rozległy, jest co ogladać...
A tak juz nie żartując to fajnie te kule komponuja sie z takim zrudziałymi trawami, ładne ujęcie .
Zuch dziewczyna jestes skoro wszystko zrobłaś, angazując do pomocy bliskich... o to chodzi żeby wspólnie cos robić, cieszyć sie soba nawzajem i jeszcze miec z tego pozytek.
Ja w czwartek mi piątek byłam za granicą, wczoraj na imprezie rodzinnej w świetnej knajpce więc dopiero dzis działałm w ogrodzie, ale tez juz prawie wszystko zrobiłam. Zoatało mi skoszenie trawnika, powiazanie traw na zime i zadołowanie kilku roslin, ale to juz zrobi mój syn w weekend- kopanie to jednak cieżka praca.
Pozdrawiam

Jesień w tym roku łaskawa jest dla ogrodników- ciepło, nie pada, więc można powoli wszystko uporządkować przed zimą na spokojnie! A co do pomocy rodziny- przecież też wypoczywają w naszych ogrodach to niech trochę pomogą . Tym co nie mają ogrodu to wydaje się niestety że wszystko samo się robi , że samo rośnie! Że wystarczy posadzić i już! A my wiemy tylko ile trzeba włożyć pracy , żeby móc się cieszyć efektami....!
Pozdrawiam
Tusiala 08:08, 29 paź 2013

Witaj Bardzo ładnie masz u siebie. Tak czysto, przejrzyście, wyraźnie Co Ty robisz, że masz cały czas tak piękną trawkę?
Anita1978 09:55, 29 paź 2013

Tusiala napisał(a)
Witaj Bardzo ładnie masz u siebie. Tak czysto, przejrzyście, wyraźnie Co Ty robisz, że masz cały czas tak piękną trawkę?

Hej
Nawożę( hydrocomplex) , wertykuluję i koszę