Anita - to dobrze że te targi są w maju bo gdyby miąły byc za tydzien jak Nikita pisała to bym chyba nie dojechała a tak to....byc może
Ale czy warto ? Co tam pokazują ? Jakie ceny ?
Ale u ciebie sie zazieleniło, wszystko masz większe i liscie na hakuro i na bzie, i szafirków wiecej....dlaczego ? Już wiem ...pewnie tak jak i u Krys....twój ogród bardziej na południe wysunięty niz mój....
Anitko. Jak jedziesz w kierunku Łodzi zjeżdżasz do Rzgowa (jak do Ptaka). Przejeżdżasz centrum Rzgowa prosto na rondzie rzgowskim prawie prosto w kierunku dwupasmówki. Na końcu przed trasą z Piotrkowa jest fajna szkółka i są na pewno wysokie berberysy. Możesz również zjechać z dwupasmówki następny zjazd za Makro. Szkółka będzie wtedy po lewej stronie.
Na tej mapie jest po drugiej stronie katowickiej na wysokości cmentarza wojennego. To jest ul. Łódzka. Dobrze widać rondo. Pozdrawiam. http://www.planmiasta.net/rzgow/
Dziekkuję ci dobra kobieto, ale na razie to nie wiem, gdzie je wsadzić....ale ty naprawdę uczynna jesteś! . To bardzo miłe!
Zreszta chyba już wyjechałaś, a ja wczoraj spałam już....
Ceny sa normalne . Mozna kupic ładne hortensje, byliny, liliowce, żurawki. Poza tym np.borówki amerykańskie, jagody goji i inne drzewka. Wybór duży, a ceny ani wysokie , ani niske. Ja chcę dokupić głównie bylin i liliowców, bo z tymi w szkółkach kiepsko. No i hortensje na nową rabatę. Są dorodniejsze niż w szkółkach