Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Anita1978 22:52, 06 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Anitko ładne berberysy kolumnowe żółte są ...chyba Aurea się nazywają...no i te moje Orange Rocket (wiosną i jesienią wybarwiają się na pomarańczowo-czerwono) więc koloru sporo dają.

Orange rocket ładne sa przydałyby się
agniecha973 22:53, 06 kwi 2014

Te narcyzy, o które pytała Popkarol to Rip Van Winkle.
Pozdrówka. Ładna wiosna.
Nikita 23:16, 06 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)

Orange rocket ładne sa przydałyby się

Anitko, ja jutro jadę moje kupić...wziąć też dla ciebie?
Margarete 23:28, 06 kwi 2014

Anita - to dobrze że te targi są w maju bo gdyby miąły byc za tydzien jak Nikita pisała to bym chyba nie dojechała a tak to....byc może
Ale czy warto ? Co tam pokazują ? Jakie ceny ?

Ale u ciebie sie zazieleniło, wszystko masz większe i liscie na hakuro i na bzie, i szafirków wiecej....dlaczego ? Już wiem ...pewnie tak jak i u Krys....twój ogród bardziej na południe wysunięty niz mój....
luiza_jakubo... 23:46, 06 kwi 2014

Anitko. Jak jedziesz w kierunku Łodzi zjeżdżasz do Rzgowa (jak do Ptaka). Przejeżdżasz centrum Rzgowa prosto na rondzie rzgowskim prawie prosto w kierunku dwupasmówki. Na końcu przed trasą z Piotrkowa jest fajna szkółka i są na pewno wysokie berberysy. Możesz również zjechać z dwupasmówki następny zjazd za Makro. Szkółka będzie wtedy po lewej stronie.
Na tej mapie jest po drugiej stronie katowickiej na wysokości cmentarza wojennego. To jest ul. Łódzka. Dobrze widać rondo. Pozdrawiam.
http://www.planmiasta.net/rzgow/
Anita1978 08:26, 07 kwi 2014

Nikita napisał(a)

Anitko, ja jutro jadę moje kupić...wziąć też dla ciebie?

Dziekkuję ci dobra kobieto, ale na razie to nie wiem, gdzie je wsadzić....ale ty naprawdę uczynna jesteś!
. To bardzo miłe!
Zreszta chyba już wyjechałaś, a ja wczoraj spałam już....
Anita1978 08:26, 07 kwi 2014

luiza_jakubowska napisał(a)
Anitko. Jak jedziesz w kierunku Łodzi zjeżdżasz do Rzgowa (jak do Ptaka). Przejeżdżasz centrum Rzgowa prosto na rondzie rzgowskim prawie prosto w kierunku dwupasmówki. Na końcu przed trasą z Piotrkowa jest fajna szkółka i są na pewno wysokie berberysy. Możesz również zjechać z dwupasmówki następny zjazd za Makro. Szkółka będzie wtedy po lewej stronie.
Na tej mapie jest po drugiej stronie katowickiej na wysokości cmentarza wojennego. To jest ul. Łódzka. Dobrze widać rondo. Pozdrawiam.
http://www.planmiasta.net/rzgow/

Dziękuję Kasiu
Anita1978 08:29, 07 kwi 2014

Margarete napisał(a)
Anita - to dobrze że te targi są w maju bo gdyby miąły byc za tydzien jak Nikita pisała to bym chyba nie dojechała a tak to....byc może
Ale czy warto ? Co tam pokazują ? Jakie ceny ?

Ale u ciebie sie zazieleniło, wszystko masz większe i liscie na hakuro i na bzie, i szafirków wiecej....dlaczego ? Już wiem ...pewnie tak jak i u Krys....twój ogród bardziej na południe wysunięty niz mój....

Ceny sa normalne . Mozna kupic ładne hortensje, byliny, liliowce, żurawki. Poza tym np.borówki amerykańskie, jagody goji i inne drzewka. Wybór duży, a ceny ani wysokie , ani niske. Ja chcę dokupić głównie bylin i liliowców, bo z tymi w szkółkach kiepsko. No i hortensje na nową rabatę. Są dorodniejsze niż w szkółkach
Milka 15:48, 07 kwi 2014

Obejrzałam aktualne foty, nie ma to jak wiosna, słońce i nic do szczęścia nie trzeba, bo ogród wygląda wspaniale
katarzynkak 15:56, 07 kwi 2014

Anitko,
masz może u siebie w ogrodzie róże o odmianie Bonica 82? Czytałam gdzieś, ze są bezproblemowe i w kolorze różowym,a takich poszukuje.

Na razie lovely fairy to mój faworyt.
Niestety trudno dostępny w mojej okolicy.
Czy mogłabyś mi napisać, gdzie kupowałaś swoje róże?

pozdrawiam,
k