Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Ivvvona 20:39, 08 kwi 2014

Anitko, Twój pieris jeszcze młody ale bardzo ładny, taki gęsty. Mój poszedł w górę ale z wiekiem trochę się przerzedził. U nas dzisiaj burza i deszcz. Przysłali mi dzisiaj wrzosy i nie zdążyłam wsadzić przez tą pogodę. Siedzą w wodzie i mam nadzieję że do jutra nic im nie będzie. Bratki bardzo ładne. Też jestem ciekawa efektu.
Anita1978 20:46, 08 kwi 2014

bociek napisał(a)
Bratki zwisajace??? Niesamowite. Kroliczek sliczniasty do wytarmoszenia

U mnie straszna wichura i ani kropelki deszczu, a 15 km od nas sakramencka burza z piorunami i ulewa. A tak mi potrzeba deszczu

Pozdrawiam

U mnie parę kropel....
Anita1978 20:49, 08 kwi 2014

Hej Iwonko! No to jak posadzisz wrzosy to pokaż! Ładne sadzonki?
paulina_wero... 20:49, 08 kwi 2014

U mnie dziś cieplutko było w nocy podobno ma popadać przyda się deszczyk dla roslinek. A brateczki śliczne ładny fiolecik.
Ivvvona 21:02, 08 kwi 2014

Sadzonki dość ładne, mam nadzieję że jutro da się wsadzić tzn. jak nie będzie lało. Na razie pada ale dobrze bo sucho niemiłosiernie jest. Oczywiście że pokażę
regli 23:05, 08 kwi 2014

Anitko, nie padało u Ciebie? A u nas przylało i pogrzmiało. Jak zwykle u Ciebie wszystko pięknie rośnie. Tylko podziwiać Pozdrawiam
Margarete 01:17, 09 kwi 2014

Bratki sliczne, jaki mają piękny pastelowo-szafirowo-lawendowy kolor, od razu mi sie buzia do nich usmiecha. A skoro zwieszajace sie to tym bardziej ciekawie bedzie wygladac - pierwsze słysze o takich.
Ogród piekny, to co pokazujesz zadbane i dorodne..
Czxytałam że po trawy sie domnie i ze mna wybierasz.......już sie cieszę

Ja zasuwam w pracy od kilku dni i tak do koncz kwietnia bedzie. nie wiem jak sie z porządkami swiatecznymi i pracami w ogrodzie wyrobię...więc plany dalszych zmian ogrodowych znów przesuna sie na jesien ( cały czas odsuwa sie ta moja planowana rózanka...eh..miałam nadzieje że wiosna sie wyrobie ale chyba nie)

U nas lało mocno, grzmiało i momentami nawet grad padał, a w pewnej chwili było jakby oberwanie chmury, akurat jak podjechałam pod dom po pracy i zakupach....otworzyłam drzwi od strony pasażera żeby wyjąc zakupy - już lekko kropiło ale za chwilke- ulewa taka że za moment miałam wode w aucie, musiałam wylewac ja z wycieraczki na podłodze a siedzenie do połowy mokre.........nie do uwierzenia, w momencie...............nie pytaj juz nawet jak ja w tym deszczu wygladałam, przemokłam do majtek......

Anita1978 07:57, 09 kwi 2014

Iwonka
Czekam na foty! A jakie odmiany wzięłaś?
Regli
No w końcu trochę padało, ale bez szału! Wypatrywałam deszczu z nosem przy szybie....a w końcu usnęłam.....wiec nie wiem ile padało....
Małgoś
No miałam właśnie cię poinformować, że pojedziemy kiedyś razem po te trawki ale już jaskółki ci doniosły
Co do przemoknięcia to wyobrażam sobie....deszczówka dobra na włosy....także spoko!
Anita1978 07:58, 09 kwi 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)
U mnie dziś cieplutko było w nocy podobno ma popadać przyda się deszczyk dla roslinek. A brateczki śliczne ładny fiolecik.

Hej
Zaglądałam do ciebie , widzę że działasz cały czas ogrodowo! Tak trzymać
Anita1978 08:07, 09 kwi 2014

U mnie dzisiaj zimnica, wietrzysko i takie tam .....a miałam wsadzić powojniki bo podpory przyszły....eh....no ale deszczu tez chcemy....wiec .....powojniki poczekają....ostatecznie sa w doniczkach....