Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Nikita 17:44, 11 maj 2014

Anitko, dziękujemy za cudowne spotkanie!!! Ogród masz przepiękny, taki zadbany i dopieszczony...nowy kącik wypoczynkowy na prawdę super...a trawnik... ach, och - wspaniały, zielony dywan ...specjalne podziękowania dla M.
Pozwolę sobie na pamiątkę dzisiejszego spotkania wkleić zdjęcie

Jeszcze raz wielkie dzięki Anitko ! Z niecierpliwością czekamy, aż zakwitną u ciebie róże.....
Margarete 17:56, 11 maj 2014

I ja dziękuje za gościnę, było miło wśród ciepłych, serdecznych ludzi, w cudnym ogrodzie i nawet pogoda nam sprzyjała, bo jak rozwoziłam dziewczyny u nas w P-cach to widac było wiele kałuz po ulewie.
Cały dzień ogrodowy i miły.
Twój ogród jest śliczny, zadbany i urozmaiconypod względem nasadzeń a wysepka tulipanowa w realu zachwyca jeszcze bardziej niż w komputerze. Trawnik masz boski !
Ukłony dla męża i podziekowania za przygotowaywanie poczestunku oraz obsługe gości.
Dzięki wielkie !
MagdalenaK8 17:56, 11 maj 2014

Anitko trochę nadrobiłam, pięknie u Ciebie jak zawsze...przykro mi z powodu wypadku . Na szczęście jesteś cała i zdrowa. Szkoda że mieszkasz tak daleko. Też bym wpadła na teki miłe spotkanko.
Pozdrawiam
Bogdzia 18:27, 11 maj 2014

Ja teżdziękuję i buziaki przesyłam i zdjecia załączę , tylko cztery zrobiłam.

Ivvvona 18:41, 11 maj 2014

Anita, jeszcze tyle tulipanów kwitnie? Super spotkanie, może ja się załapię na następne?
Anita1978 18:45, 11 maj 2014

Margarete napisał(a)
I ja dziękuje za gościnę, było miło wśród ciepłych, serdecznych ludzi, w cudnym ogrodzie i nawet pogoda nam sprzyjała, bo jak rozwoziłam dziewczyny u nas w P-cach to widac było wiele kałuz po ulewie.
Cały dzień ogrodowy i miły.
Twój ogród jest śliczny, zadbany i urozmaiconypod względem nasadzeń a wysepka tulipanowa w realu zachwyca jeszcze bardziej niż w komputerze. Trawnik masz boski !
Ukłony dla męża i podziekowania za przygotowaywanie poczestunku oraz obsługe gości.
Dzięki wielkie !

Małgosia jesteś zawsze miłe widziana razem z mamą oczywiście- nawet cos tam wspominała, że byłaby skłonna przyjechać na 2tygodniowe letnisko i w zamian pielić rabatki
Mąż uśmiechnął sie szeroko za Twoje słowa o nim
Jak ja się cieszę,,że cię poznałam
Anita1978 18:47, 11 maj 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Anitko trochę nadrobiłam, pięknie u Ciebie jak zawsze...przykro mi z powodu wypadku . Na szczęście jesteś cała i zdrowa. Szkoda że mieszkasz tak daleko. Też bym wpadła na teki miłe spotkanko.
Pozdrawiam

Jak będziesz przejazdem to zapraszam
Anita1978 18:48, 11 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Anita, jeszcze tyle tulipanów kwitnie? Super spotkanie, może ja się załapię na następne?

Iwonko!
No daleko nie masz! Także zapraszamy! Napewno spotkamy się jeszcze latem jak róże zakwitną
MagdalenaK8 18:48, 11 maj 2014

Z góry dziękuję za zaproszenie i na pewno skorzystam. Mam tatę z Bełchatowie więc nasze spotkanie jest bardzo realne.
Buziam
Anita1978 18:49, 11 maj 2014

Bożenko
Dziękuję z miły dzień! Za niedługo spotkamy się u ciebie!