Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Milka 17:05, 23 paź 2012

Kondzio, ty masz nadwornego ogrodnika, Elę i nawet sesje są!
Kondzio 17:07, 23 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Kondzio, ty masz nadwornego ogrodnika, Elę i nawet sesje są!
Dzieki bogu mam Bo nie wiem jak bym sobie poradził
Kondzio 17:22, 23 paź 2012

Mam pytanie bo nie wiem co mam robić mam strumień w ogrodzie i opadaja mi krawedzie i wylewa sie woda musiałem wyłączyć steumień ale chciałbym go uzywać ale nie wiem co mam robić dalej

Syla 19:13, 23 paź 2012

Jedyny pomysł jaki przychodzi mi do głowy to podnieś niestety murki, które powinny być osadzone na betonie aby się nie zapadał ..... Jak coś fajnego wpadnie mi w łapę to podeślę fotkę
Mala_Mi 19:22, 23 paź 2012

Tak jak pisze Syla.. innego sposobu nie ma... ..... a przynajmniej piasek z cementem...

Tyle rad było Kondziowi.. a tu wystarczyło nadwornego ogrodnika zatrudnić .... żadna na to nie wpadła..... hi, hi, hi... . ale wole już mój bałagan i robić sama.. bo to największa przyjemność... wpaść w rabaty i zapomnieć o wszystkich problemach

Ela za to wreszcie ma pole do popisu... bo ogród duży, u niej się nie mieści lista chciejstw... to chociaż u Kondzia powalczy....i tym sposobem wszyscy zadowoleni

Kondzio 21:14, 23 paź 2012

asc napisał(a)
Tak jak pisze Syla.. innego sposobu nie ma... ..... a przynajmniej piasek z cementem...

Tyle rad było Kondziowi.. a tu wystarczyło nadwornego ogrodnika zatrudnić .... żadna na to nie wpadła..... hi, hi, hi... . ale wole już mój bałagan i robić sama.. bo to największa przyjemność... wpaść w rabaty i zapomnieć o wszystkich problemach

Ela za to wreszcie ma pole do popisu... bo ogród duży, u niej się nie mieści lista chciejstw... to chociaż u Kondzia powalczy....i tym sposobem wszyscy zadowoleni

Aniu nie jest tak ze Ela pracuje sama bo ja tez z nią pracuję nawet pracuje więcej czasu ale bo Ela ma też swoje zajęcia wiec to nie jest tak potrzebowałem pomocy i Ela jak najbardziej się spisuje i bardzo mi pomaga, doradza i ciężko pracuje ja nie szukałem ogrodnika który sam pracuje i podejmuje decyzje wiec nie przesadzaj
Kondzio 21:16, 23 paź 2012

Syla napisał(a)
Jedyny pomysł jaki przychodzi mi do głowy to podnieś niestety murki, które powinny być osadzone na betonie aby się nie zapadał ..... Jak coś fajnego wpadnie mi w łapę to podeślę fotkę
Dzięki Sylwuś bardzo potrzebuje pomocy bo nie wiem jak to wykonać
kasik778 21:23, 23 paź 2012

Kondzio napisał(a)
Mam pytanie bo nie wiem co mam robić mam strumień w ogrodzie i opadaja mi krawedzie i wylewa sie woda musiałem wyłączyć steumień ale chciałbym go uzywać ale nie wiem co mam robić dalej

faktycznie chyba trzeba zrobić mały remont tego murka, podnieść go, żeby był stabilniejszy...
kaisog1 21:36, 23 paź 2012

Konrad wypiękniałeś już????

A ze strumykiem nie pomogę bo pojęcia nie mam o tym.... jakbys zapytał o pieczenie bądź szycie to może jeszcze
Kondzio 22:10, 23 paź 2012

kaisog1 napisał(a)
Konrad wypiękniałeś już????

A ze strumykiem nie pomogę bo pojęcia nie mam o tym.... jakbys zapytał o pieczenie bądź szycie to może jeszcze
Dzięki tak ogolony jestem i byłem u fryzjera