Sylwia przycinałam, a jak się przy tym napociłam...Jabłoń wiekowa, trudno się dostać do wewnętrznych gałęzi, więc najpierw ja wisiałam na drabinie bom lżejsza od eMa, później on z piłą wisiał i to wszystko w upale, bo w słonku to nawet + 10 było...ale daliśmy radę. Jeszcze tylko porządki po cięciu i niecierpliwie czekać będę na liście, bo mam nadzieję, że odbije....nie mogę doczekać się podcięcia traw, no i samej pielęgnacji trawnika, bo po zimie brzydki się zrobił...
że ile???? o kurcze... z jednej strony fajnie, ale z drugiej wolałabym, żeby to jakoś tak wolniej, stopniowo.... w maju będzie 35 jak tak dalej pójdzie
Martwię się, bo umiejętności Twoje zaczynają rozchodzić się po forum Żeby mi Cię nie ukradli
Niby niedobrze, że tak szybko ciepło ma być...ale cieszy mnie to! 15 st.? Wiesz jak przyjemnie się będzie w sobotę działało w ogrodzie? Teraz w sobotę jednak trochę mi du..ko zmarzło
Kasiu tak dużo czasu to ja nie mam...wiosna się zbliża to i do siebie muszę zajrzeć, ale taki specjalista znowu ze mnie nie jest
No właśnie siedzę przed tvn i w środę u mnie 15, czwartek 13, ale w piątek już 10 i deszcz, a miałam nadzieję, że to w sobotę będzie ciepło, bo wtedy najwięcej można zrobić...