W końcu mogę być szczera i powiedzieć wam jak was nie lubię ...
Ponieważ za oknem śliczna ,słoneczna pogoda ,zamierzam spędzić czas na świeżym powietrzu to z pewnością przyjemniejsze niż siedzenie przed monitorem .
Nie lub nas Marto,nie lub,my tym samym Tobie odeślemy!
A u mnie pochmurno,mgliście i byle jak! Chyba nawet kropi deszcz.Z pięknego wypadu w stronę ogrodu pozostaje tylko..... szybki wypad i do domu.Bo dziś tam być muszę ze względu na wodę.
Skowronkowo pozdrawiam ,mimo wszystko, z uśmiechem,może nie u wszystkich tak ......nijak?
Pogoda faktycznie byle jaka - pochmurno, mokro, ale + 12!
Ja i tak pojadę, tzn. dam się zawieźć - nie byłam już dwa tygodnie, ze względu na kolano
Muszę zobaczyć co tam wiosennego u mnie się dzieje - łatwiej będzie mi czekać kolejny tydzień
Życzę, żeby słoneczko jednak dziś wszystkim zaświeciło
Cieszyłabym się jakbyście odwzajemniali moje uczucia
Ja tam co roku wyznaję mojemu mężowi uczucia tylko mówię ,że jak bardzo kocham )))))))
Pogoda tak serio wczoraj klarowała się bardzo długo na poprawę ,Od rana było szaro i wilgotno.Dopiero około 12 chyba rozpogodziło się ,a już myślałam ,że ten zachód słońca zrobił mnie w balon !))
Ciężki dzień miałam wczoraj dlatego dopiero teraz się odzywam ,ale za nim się skończył dotarłam na bardzo sympatyczny koncert Mieczysława Szcześniaka.Jak mi siostra wyśle zdjęcia to wrzucę
Pozdrawiam Was Skowronki ,mam nadzieję ,że nikt nie nabrał się na serio!!! Jakoś mało zbulwersowanych było ,tylko Ty Haniu )))))