Ja juz na nogach, chleb zaczyniony, teraz kawusia a potem idę walczyć ze szczawiem.
Monteverde zarobiłam gnojówki z pokrzywy, już ma 2 tygodnie i śmierdzi niemożliwie. Dziś zarobie ze skrzypu, niech się na coś przyda skoro juz tu rośnie.
czy ktoś z Was ma doświadczenia w dzdzownicach kalifornijskich? Są mnie od roku ale chyba cos robie nie tak bo jakoś mi słabo przerabiają ten mój kompost.
Witam ranne ptaszki!
Też wyszłam przed szóstą na psią przebieżkę.
Wstałam.Czarne chmury aż po horyzont.No to smycz do ręki i.............dobrze zrobiliśmy ,po pół godzinie lunęło.Ale my już w domu z powrotem.A na niebie....tęcza!
Oooooo jaka piękna tęcza. Pozdrowienia dla skowronków. Jeszcze nie byłem na smyczy bo czarny śpi wyjątkowo dzisiaj. Popadało wczoraj i dzisiaj w nocy. Powietrze się ochłodziło (13) .Roślinki dostały wilgoci i zaraz lepiej wyglądają. Jagna nie znam się na tych dżdżownicach .
Skowronkowe wieści:Danusia już wróciła i do 4 -tej w nocy przeglądała nasze wpisy!
Trzeba mieć zdrowie!
Witam wszystkich o poranku.Dziś jeszcze ogród beze mnie.Ale siedzę w domu jak na szpilkach.Ogoniasty wyprowadzony,Można herbatkę ,,siorbnąć".Te osobniki też nie próżnują......
.