hanka_andrus
15:47, 12 lut 2012
Marto nasze domowe zwierzęta miały wszystko co potrzeba .Ale żegnały się z nami w dziwnych okolicznościach.Na przykład szczuria ,,zeszła" porażona prądem,przegryzłszy przed tym kabelek od nocnej lampki,świnki wypuszczone na wolność na łące,struły się trawą z ołowiem,i,chomiki-kończyły żywot naturalnie co prawda, ale zawsze to było za wcześnie.Poprzedni pies -Murzyn przeżył z nami 16 lat.obecny już jest 12-to latkiem.Rybki wraz z akwarium powędrowały do zięcia,a kanarek odszedł od nas w dniu pogrzebu gospodarza.
Powiedziałam,już więcej nie będzie zwierząt w domu.Już dosyć,i basta.Owszem,lubię,ale nie mam serca na hodowlę.
Powiedziałam,już więcej nie będzie zwierząt w domu.Już dosyć,i basta.Owszem,lubię,ale nie mam serca na hodowlę.