Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Joku 20:43, 09 kwi 2013

Bożenko przemykasz mi tu i ówdzie. Za liczbą stron nie jestem w stanie nadążyć, więc choć od czasu do czasu zaglądam
Bogdzia 20:44, 09 kwi 2013

an_tre napisał(a)
Bożenko ślę ci bardzo gorące pozdrowienia i chyba sama się przy nich ogrzeję, bo u nas zimnica, że hej strach nos wystawić zza drzwi

Aniu u mnie też dziś zimny wiatr wiał okropnie i na dodatek las mi za płotem wycinają. Coś okropnego

.

Twój kwiat prześliczny i dodaje sił.Pozdrawiam.
Bogdzia 20:48, 09 kwi 2013

A tak dziś wygląda mój ogród . znalazłam tylko 1,5 m kwadratowego ziemi bez śniegu.(na pierwszym zdjęciu)

an_tre 20:48, 09 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu u mnie też dziś zimny wiatr wiał okropnie i na dodatek las mi za płotem wycinają. Coś okropnego

.

Twój kwiat prześliczny i dodaje sił.Pozdrawiam.
Bożenko, to istny skandaliczny skandal! co tam zamierzają robić?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 20:49, 09 kwi 2013

Joku napisał(a)
Bożenko przemykasz mi tu i ówdzie. Za liczbą stron nie jestem w stanie nadążyć, więc choć od czasu do czasu zaglądam

Jolu miło że czasem zaglądasz bo ja wogóle nie umiem sie wyrobic z zaglądaniem do innych mimo że się bardzo staram . Miło więc Cię widziec. Ściskam.
Bogdzia 20:51, 09 kwi 2013

an_tre napisał(a)
Bożenko, to istny skandaliczny skandal! co tam zamierzają robić?

To niby tylko przecinka ale las coraz rzadszy . Drewno teraz w cenie.Co rok tna , niedługo nie będzie pewnie co ścinac.
ana_art 20:53, 09 kwi 2013

Bożenko u mnie jest może ze 3metry kwadratowe odkrytej rabaty... pod domem gdzie świeci mocno słońce. Zarknij do mnie na rh bo mnie niepokoją
Bogdzia 21:13, 09 kwi 2013

ana_art napisał(a)
Bożenko u mnie jest może ze 3metry kwadratowe odkrytej rabaty... pod domem gdzie świeci mocno słońce. Zarknij do mnie na rh bo mnie niepokoją

Byłam , napisałam.
an_tre 21:14, 09 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

To niby tylko przecinka ale las coraz rzadszy . Drewno teraz w cenie.Co rok tna , niedługo nie będzie pewnie co ścinac.
wielka szkoda, bo ten las jest tak piękny i chroni przed wiatrem i ciekawskimi spojrzeniami
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:24, 09 kwi 2013

an_tre napisał(a)
wielka szkoda, bo ten las jest tak piękny i chroni przed wiatrem i ciekawskimi spojrzeniami

Tak masz rację, ale na całym swiecie właściwie wycinają lasy , biedne te nastepne pokolenia , wszystko przeciwko nim.