Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:57, 17 kwi 2013

Juzia_G napisał(a)
Bogdziu dawno mnie nie było....
Kwiatuchy na przeprosiny

Ściskam!

Juziu moja kochana a gdzież bym ja się na Ciebie miała gniewac jak po pierwsze bardzo Cię lubię a po drugie sama nie znajduję czasu na odwiedziny.Tulipanki śliczne ale pewnie jeszcze nie z ogrodu bo Ty też z syberyjskich rejonów.
Anita1978 19:59, 17 kwi 2013

Ja całą zimę nie zaglądałam na ogrodowisko! Aż wstyd!!!! A teraz chodzę i nadrabiam właśnie
Bogdzia 19:59, 17 kwi 2013

bociek napisał(a)
Bozenko, biegusiem wpadam, za nami piekny dzien i jutro tez ma byc cieplutko i slonecznie. Pozdrawiam goraco

Bociusiu Ty teraz biegiem to rozumiem ,tyle rodziny przyleciało , trzeba odwiedzac lub u siebie przyjmowac.
Pozartowałam sobie ale myślę ze znasz sie na żartach , nawet jestem tego pewna.Pozdrawiam.
Bogdzia 20:01, 17 kwi 2013

Anita1978 napisał(a)
Ja całą zimę nie zaglądałam na ogrodowisko! Aż wstyd!!!! A teraz chodzę i nadrabiam właśnie

Całą zimę ?To co Ty robiłaś przez ten czas najlepszy do przebywania na Ogrodowisku bo roboty w ogrodzie nie ma a mozna pogadac i planowac i marzyc jak pięknie będzie wiosną.
danuta_ 20:04, 17 kwi 2013

Bożenko, ciemierniki różowawe u mnie przepiekne - natomiast białe jakby się pogniewały - pogłaskam jutro i może się poprawią Na ogród faktycznie mam mało czasu, zszedł troszkę na dakszy plan, nam nadzieję, że kiedyś nadrobię zaległości ( ogrodowiskowe niestety nie są już do nadrobienia ) Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i czekam z niecierpliwością na zdjęcia Twojego Raju w pełni kwitnienia
Bogdzia 20:07, 17 kwi 2013

danuta_ napisał(a)
Bożenko, ciemierniki różowawe u mnie przepiekne - natomiast białe jakby się pogniewały - pogłaskam jutro i może się poprawią Na ogród faktycznie mam mało czasu, zszedł troszkę na dakszy plan, nam nadzieję, że kiedyś nadrobię zaległości ( ogrodowiskowe niestety nie są już do nadrobienia ) Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i czekam z niecierpliwością na zdjęcia Twojego Raju w pełni kwitnienia

Jeszcze trochę do tych widoków a ja bardzo jestem ciekawa tych które sadziłaś. Zima była dośc łagodna to powinny byc w dobrej formie. Będzie co oglądac mam nadzieję.
Urszulla 20:13, 17 kwi 2013

Bogdziu, wpadam i zmykam
ciężki tydzień mam
ale do ogrodu musiałam wpaść
Bogdzia 20:22, 17 kwi 2013

Urszulla napisał(a)
Bogdziu, wpadam i zmykam
ciężki tydzień mam
ale do ogrodu musiałam wpaść

Wiem że masz ciężki tydzień więc tylko pozdrawiam
Juzia 20:36, 17 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Juziu moja kochana a gdzież bym ja się na Ciebie miała gniewac jak po pierwsze bardzo Cię lubię a po drugie sama nie znajduję czasu na odwiedziny.Tulipanki śliczne ale pewnie jeszcze nie z ogrodu bo Ty też z syberyjskich rejonów.

Z wzajemnością Bożenko

U mnie w ogrodzie nic nie kwitnie i nawet z pączkowaniem ciężko
baraga1904 20:44, 17 kwi 2013

...Bogdziu wpadałam na chwilkę poczytać co w Rodendronowym i znalazłam super poradę dotyczącą nawożenia RH...mam obydwa preparaty i nie mieszałam ich tylko dawałam florovit dolistnie i Magiczną siłę naprzemiennie...no a teraz już będę mieszać i na efekty czekac...mam nadzieję że mój RH przesadzony da radę w nowym miejscu...
...pozdrawiam...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies