Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Agacia 11:47, 17 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Agatko bardzo się cieszę że znow jesteś .Zaglądałam często do Ciebie i martwiłam sie że musisz miec jakies problemy ale jak juz jesteś to bardzo sie cieszę. Wszystkiego najlepszego na te wiosenne dni Ci życzę.Bardzo się cieszę.

Bogdziu...dziękuję... kochana jesteś
anula_wn 12:05, 17 kwi 2013

Witaj Bogdziu,
jak zwykle załapałam się na dobre rady koniecznie muszę swoje RH tak potraktowac , jak piszesz.
Jeden bardzo mi zmarniał, miał się źle już w zeszłym roku.... szkoda mi go było, bo cuuudne kwitnie, więc tylko te brzydkie gałęzie usunęłam, zobaczymy!

pozdrawiam wiosennie
anna_g 12:17, 17 kwi 2013

Bogdziu, pozdrawiam serdecznie. U mnie dzisiaj też pochmurno ale ciepło.
Bogdziu, ja tu tak przytuptałam nieśmiało dzisiaj, bo ja mam prośbę choć mi głupio. Bo ja Cię chciałam prosić, żebyś zajrzała do mnie - ja tam zdjątka mojego Rasputina dałam - i ja nie wiem czy on tak powinien wyglądać? Bożenko - dla mnie Ty też jesteś profesjonalistą nawet jeśli twierdzisz że tylko "amatorem" - no i myślę, że Ciebie pytać najlepiej choć trochę mi głupio tak "wychciewać"...
Nawóz do rh mam taki sam jak Ty Tylko ilość znacznie mniejszą - jako że w ogrodzie mam nie 300 ale 2 rh i trzy azalie Miłego dnia Bogdziu.
Bogdzia 13:22, 17 kwi 2013

Agacia napisał(a)

Bogdziu...dziękuję... kochana jesteś

Bogdzia 13:24, 17 kwi 2013

anula_wn napisał(a)
Witaj Bogdziu,
jak zwykle załapałam się na dobre rady koniecznie muszę swoje RH tak potraktowac , jak piszesz.
Jeden bardzo mi zmarniał, miał się źle już w zeszłym roku.... szkoda mi go było, bo cuuudne kwitnie, więc tylko te brzydkie gałęzie usunęłam, zobaczymy!

pozdrawiam wiosennie

Nie wiem w jakiej formie jest ten rh ale czasem warto spróbowac , tyle ze to długo trwa. Koniecznie usuń chore gałązki i jeśli jest w bardzo kiepskim stanie to odżywiaj dolistnie ,jak sie poprawi to również doglebowo.Niestety na efekt trzeba dłgo czekac ale satysfakcja jest duża.
Bogdzia 13:25, 17 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Bogdziu, pozdrawiam serdecznie. U mnie dzisiaj też pochmurno ale ciepło.
Bogdziu, ja tu tak przytuptałam nieśmiało dzisiaj, bo ja mam prośbę choć mi głupio. Bo ja Cię chciałam prosić, żebyś zajrzała do mnie - ja tam zdjątka mojego Rasputina dałam - i ja nie wiem czy on tak powinien wyglądać? Bożenko - dla mnie Ty też jesteś profesjonalistą nawet jeśli twierdzisz że tylko "amatorem" - no i myślę, że Ciebie pytać najlepiej choć trochę mi głupio tak "wychciewać"...
Nawóz do rh mam taki sam jak Ty Tylko ilość znacznie mniejszą - jako że w ogrodzie mam nie 300 ale 2 rh i trzy azalie Miłego dnia Bogdziu.

idę zobazyc.
Milka 14:30, 17 kwi 2013

A ja poproszę fotki, pewnie po tym przesłanym deszczu w oczach buja wszystko
ponownie poczytałam co i jak z rh, tego nigdy dośc
anna_g 14:55, 17 kwi 2013

Bożenko wielkie dzięki Buziaki przesyłam
yolka 15:25, 17 kwi 2013

Dziekuje za inf...
yolka 15:28, 17 kwi 2013

[
Grazynka ma sklep z nawozami do rh