To bardzo ładnie z Twojej strony że chcesz się ze mną podzielic bo u mnie jeszcze nie kwitną ale tych malutkich chyba już nie mam , pewnie nornice wyjadły albo wymarzły , fajne są .Pozdrawiam.
Bogdziu, piszesz o rh, czy mogę mieć zapytanie do profesjonalistki ?
już mam florovit i magiczną siłę do rh, czy potraktować tym rh, i jeszcze czy ewentualnie spryskać czy podlać ?
z góry dzięki
Witaj Bogdziu,
zniknęłam na torchę z forum i razem ze mną zniknęły mi powiadomienia, a z przyjemnością podejrzę kolejny sezon w Twoim pięknym ogrodzie, zatem zapisuję się, powoli będę nadrabiac zaległości i pozdrawiam ciepło
Marzenko jak do profesjonalistki to niestety nie do mnie , ja jestem tylko amatorem nie profesjonalistą. Nie napisałaś jaki masz ten florowit czy w granulkach czy w płynie. Granulkami podsypuję rośliny a tym w płynie opryskuję liście ale tylko roślinom gorzej wyglądającym po zimie, chociaz i tym lepszym też nie zaszkodzi. Magiczną siłą można wg przepisu robic jedno i drugie ale ja go tylko raz używałam więc dużo o nim nie powiem , po tym jednym razie wolałam wrócic do swojego opryskiwania mieszanką płynnego florowitu ogólnego stosowania i florowitu do iglaków.Wczoraj już liście opryskiwałam. Powtarzam takie opryski co kilka dni do momentu gdy wyraźnie poprawi sie wygląd roślin.
Agatko bardzo się cieszę że znow jesteś .Zaglądałam często do Ciebie i martwiłam sie że musisz miec jakies problemy ale jak juz jesteś to bardzo sie cieszę. Wszystkiego najlepszego na te wiosenne dni Ci życzę.Bardzo się cieszę.
dzięki za odpowiedź Bogdziu
ten florovit jest w płynie, taki do ogólnego stosowania
lecę do ogrodu, bo mam mnóstwo roboty i wprost nie daję rady wszystkiego wykonać...
pozdrawiam miło