Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:07, 29 kwi 2013

ana_art napisał(a)
Pamiętam jak w tamtym roku strasznie martwiłaś się czy rh będą w pełnym rozkwicie...a wszystkim szczęki opadły w tym roku w Dzien Matki mam Komunię synuśka z zachwytem będę oglądała Twoje zdjęcia

W tamtym roku na spotkaniu głównie kwitły azalie a rh jednak były przed samym Dniem Matki , w tym roku spóźniona wiosna wiec wczesniej nie będą.No i dobrze bo jadę do Holandii a przeciez muszą zakwitnąc głownie dla mnie.
Bogdzia 21:08, 29 kwi 2013

Justyna napisał(a)
A u Ani asc, jest jeszcze szybciej, widziałam kwitnące serduszka, a u mnie dopiero wychodzą z ziemi.
A ja bym chciała pospacerować wśród Twoich kwitnących rh i azali nie tylko online. Uwielbiam te ferie barw i zapachów uwolnioną w jednym momencie.

Justynko jestem umówiona już z dziewczynami na 25 maja , jak Ci odpowiada to przyjedz , zapraszam.
monteverde 21:24, 29 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Ania jak patrzę co się u Ciebie wyprawia w ogrodzie to myślę że Ty w innym kraju mieszkasz. Jutro Ci pokaże moje piwonie , ledwie z ziemi wyszły. Na fiołka się piszę bardzo chętnie.

Ania chyba zadała szaleju swoim roślinkom, u mnie 2 piwonie mają dość duże liście a inne tak jak u Bogdzi dopiero powychodziły i teraz to zimno wcale im też nie pomaga Bogdziu 28 maja to spotkanie dla zamkniętej grupy? pozdrawiam
Bogdzia 21:38, 29 kwi 2013

monteverde napisał(a)

Ania chyba zadała szaleju swoim roślinkom, u mnie 2 piwonie mają dość duże liście a inne tak jak u Bogdzi dopiero powychodziły i teraz to zimno wcale im też nie pomaga Bogdziu 28 maja to spotkanie dla zamkniętej grupy? pozdrawiam

25 maja w sobotę.
Kasiek 21:38, 29 kwi 2013

Bogdziu znalazlam larwy w moich rh ,moglabys na chwilke przyjsc na moj watek? Z gory dziekuje.
AgnieszkaW 21:58, 29 kwi 2013

Przybiegłam do ciebie Bogdziu na chwilę zobaczyć, co nowego. Zdjęcie widziałam - super. Czekamy na zdjęcia ogrodu. Pozdrawiam serdecznie
Kasiek 22:01, 29 kwi 2013

Bogdziu,dziekuje jeszcze raz,jestes niezastapiona Mam nadzieje ze uratuje moje rh.
Bogdzia 22:04, 29 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Przybiegłam do ciebie Bogdziu na chwilę zobaczyć, co nowego. Zdjęcie widziałam - super. Czekamy na zdjęcia ogrodu. Pozdrawiam serdecznie

Jak oglądam rozkwiecone ogrody tych na poludniu to nawet zdjęc swoim nie robię bo u mnie nie rozkwitły dotąd rośliny które u innych już przekwitają .Wszystkim sie opatrzą tulipany , forsycje i inne zanim u mnie zakwitną.I dlatego prawie nie wstawiam zdjęc.Ciekawsze okazało się moje zdjęcie sprzed pól wieku.
Bogdzia 22:06, 29 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Bogdziu,dziekuje jeszcze raz,jestes niezastapiona Mam nadzieje ze uratuje moje rh.

Ale cudo mi przyniosłaś. Ja też myslę ze uratujesz tylko podlej ziemię i opryskaj liście. Zresztą w sklepie Ci doradza.
Kindzia 22:09, 29 kwi 2013

Bogdziu, szkoda, że nie mogę do Ciebie... Nawet za płotem bym stała...