Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:16, 29 maj 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Nie można spokojnie usiedzieć przed ekranem jak się ma takie widoki. Bogdziu za opiekę roślinki się odwdzięczają. Gorąco pozdrawiam.

Ta zima była łagodna to wszystko ładnie zakwitło ale deszcz może to zniszczyc a zapowiadają deszcze do poniedziałku.No i jak tu byc szczęsliwym ogrodnikiem kiedy pogoda sobie z nas kpi?Pozdrawiam Was serdecznie.
Bogdzia 21:19, 29 maj 2013

asc napisał(a)
Dobranoc.. a ja tak sobie myślę.. ogród stanowczo za mały... nie ma gdzie sadzić, a to najprzyjemniejsze.. ale jak próbuję to jakoś uporzadkować.. to stwierdzam, że chyba duzy Ale nigdy nie powiem, że za duży
Muszę popracować nad sąsiadem by sprzedał ten wąski pasek Teraz nie sprzedaje ale może kiedy ???

To masz tak jak ja. Do sadzenia i patrzenia jest za mały , do pielenia za duży , ale mimo wszystko wolę większy nawet nieopielony lub z kora( to mnie jednak przeraża).
Bogdzia 21:20, 29 maj 2013

Krys napisał(a)

Bardzo ładnie wkomponowałaś je u siebie w ogrodzie i rh slicznie pod nimi wygladaja i troche cienia im daja

Krysiu ale zabierają im wodę i pod brzozami musimy częściej i więcej podlewac.
Bogdzia 21:21, 29 maj 2013

Krys napisał(a)

Bożenko jak Ty to wszystko ogarniasz?

Wcale nie ogarniam , już tracę nadzieję czy kiedykolwiek ogarnę.Pozdrawiam Krysiu.
Bogdzia 21:22, 29 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko nie dziwię się , że nie nadążasz... Ile miałam stron do nadrobienia
Ogród przecudnej urody, rzeczywiście wygląda jak z obrazu.
Nie odpowiadaj , odpocznija a ja buziam i tuliskam

Marzenko pozdrawiam serdecznie.
JulkAd 21:31, 29 maj 2013

Bogdzia napisał(a)
Ula, Jola , Danusiu,dwie Basie,Julitko, dzięki za miłe słowa. Julita w ostatnią sobotę było kilka osób z Ogrodowiska, szkoda ze nie napisałas że chcesz zobaczyc.

Bożenko do Ciebie to mam kawałek i wcześniej bym musiała taki wyjazd zaplanować i rodzinę w pobliżu uprzedzić o najeździe...dzięki bardzo, może w przyszłym roku. Miłego weekendu Bogdziu
Bogdzia 21:33, 29 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Bożenko do Ciebie to mam kawałek i wcześniej bym musiała taki wyjazd zaplanować i rodzinę w pobliżu uprzedzić o najeździe...dzięki bardzo, może w przyszłym roku. Miłego weekendu Bogdziu

Może byc w przyszłym jeśli bedziesz miała ochote. Pozdrówka śle.
agniecha973 21:47, 29 maj 2013

Bogdziu, poopwiadaj trochę o ptakach. Jak teraz wygląda ich etap "rozrodu". Małe już są, to pewne, a ile pozostają w gniazdach? Zastanawiam się kiedy mogłabym przyciąć trochę żywopłot z ałyczy, ale tak, żeby im nie zaszkodzić. Kiedy wyfruną z gniazd?
Posiedziałaś na huśtawce, to chyba musiało być miłe, zwłaszcza z takimi widokami z huśtawki. Mam ciągle nadzieję, że mnie tam kiedyś przywieje w porze kwitnienia. Pokazywałam wczoraj zdjęcia Twojego ogrodu mojemu M. Rozdziawił buzię
Wiesz, że tu też są dwa odcienie kwiatów Album Novum http://www.zszp.pl/?id=207&rco=Rhododendron%20%27Album%20Novum%27&lang=1 Mój już trochę zbladł.
Pozdrawiam.
Kondzio 21:53, 29 maj 2013

U mojej ogrodniczki sa bardzo ładne ale nie wiem po ile ale to pewnie za daleko dla Ciebie?
nie szukam wszędzie tylko proszę jak coś to pisz na pw cenę żeby mi nie wykupili hi hi hi a tak poważnie zawsze mogę załatwić transport jak będzie cena pasowała bo u nas drogo bardzo proszę o zapytanie się
Bogdzia 21:55, 29 maj 2013

Kondzio napisał(a)
nie szukam wszędzie tylko proszę jak coś to pisz na pw cenę żeby mi nie wykupili hi hi hi a tak poważnie zawsze mogę załatwić transport jak będzie cena pasowała bo u nas drogo bardzo proszę o zapytanie się

Spytam może w piątek jak się wyrobię bo gosci sporo a jak nie to w sobotę bo jutro zamknięte.