Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:42, 20 sie 2013

dajana napisał(a)
Bożenko i ja ci życzę zdrowia z całego serca, szanuj oczy proszę a męża podziwiam szczerze O trzeciej w nocy ogród podlewać to dla mnie normalnie zaskoczenie oczywiście w wydaniu męskim masz super męża .Oboje was serdecznie pozdrawiam

Dajanko miło Cię widziec. M nie miał wyboru , ja nic nie mogłam zrobic , wszystko musiał on , teraz jest odwrotnie ale podlewac nie muszę bo pada deszcz więc i tak mam lepiej. Do ogrodu wychodzę dopiero od czterech dni i to było na bardzo krótko , dziś mogłam w końcu trochę popracowac bo nie było słońca więc z wielką przyjemnoscią wzięłam się za robotę ale nie trwało to zbyt długo. M w trudnych sytuacjach jest niezawodny, wiadomo że wszystko zrobi co w jego mocy. Dobrze miec przy sobie kogoś takiego.Na razie do Ciebie nie zajrze ale serdecznie Cię pozdrawiam. Dzięki za Twoja wizytę.
an_tre 19:43, 20 sie 2013

Szybkiego powrotu do zdrowia i formy Bożenko
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 19:45, 20 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko jakże się cieszę, że powoli wracasz do zdrowia. Ponieważ jesteś rekonwalescentem teraz my do Ciebie będziemy przychodzić w odwiedziny, Ty nie możesz nigdzie biegać, bo oczy trzeba oszczędzać. Buziam

Marzenko dzięki za tą propozycję, ja długo przy komputerze nie wytrzymuję ale miło mi że wpadacie a jakbyście jeszcze pisali co u Was sie dzieje choc najwazniejsze sprawy to byłoby super.Dzięki .
Gabriela 19:45, 20 sie 2013

Cieszę się że wracasz. Pozdrawiam mocno.
Bogdzia 19:49, 20 sie 2013

an_tre napisał(a)
Szybkiego powrotu do zdrowia i formy Bożenko

Aniu dzięki ale Ty wiesz że jeszcze długo potrwa leczenie. Ania przekazała mi to co do niej pisałas wiec wiem że nie muszę Ci pisac o szczegółach. Pomału może bedzie coraz lepiej. Dzieki za Twoje wpisy i rozmowę z Ania , mimo że optymizmu mało to jednak przyjemniej jak się trochę człowiek dowie. Bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam.Powojnik prześliczny.
Bogdzia 19:50, 20 sie 2013

Gabriela napisał(a)
Cieszę się że wracasz. Pozdrawiam mocno.

Dzieki Gabrysiu , również pozdrawiam i zazdroszczę Ani że mogła byc u Ciebie.
Bogdzia 19:53, 20 sie 2013

eliza3 napisał(a)
Bożenko, widzę, że zaglądasz pomimo choroby Pozdrawiam cieplutko i życzę szybkiego powrotu do formy.
Dla ciebie mój pierwszy kwiatek kobei

Elizko miło i Ciebie tu widziec. Wiele wspaniałych osób o mnie pamiętało, to bardzo miłe , nie jestem w stanie na razie do wszystkich napisac ale pomału chyba mi się to uda a przynajmniej bede się starała. Kobea piękna i pewnie się z niej cieszysz. Dzięki za nią , bardzo serdecznie pozdrawiam.
Kindzia 20:04, 20 sie 2013

Pisałam tak nieskładnie, bo...cały czas mam wyrzuty sumienia. I dlatego tak poplątałam.

Ale oczywiście od razu wiedziałaś o co mi chodzi Bardzo Ci dziękuję za pomoc, jutro będę tam dzwonić czy te, które poleciłaś mają.
Co czytałam o azaliach to mi się Kermesine pokazywała, pewnie, gdyby nie Ty, za nią bym patrzała.
Dla mnie to czarna magia. Co innego piszą, a inaczej rośnie. (Pamiętam Twojego Alfreda i nie zapomnę do końca życia )
Ostatnio rodki kupowałam...po liściach. Wszystkie stały w słońcu w szkółce i wybierałam takie, które przypalonych liści nie miały. Okazało się, że udało się dobre wybrać.

Zakwitł kilkoma kwiatami Georg...dla Ciebie, w podzięce

an_tre 20:16, 20 sie 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu dzięki ale Ty wiesz że jeszcze długo potrwa leczenie. Ania przekazała mi to co do niej pisałas wiec wiem że nie muszę Ci pisac o szczegółach. Pomału może bedzie coraz lepiej. Dzieki za Twoje wpisy i rozmowę z Ania , mimo że optymizmu mało to jednak przyjemniej jak się trochę człowiek dowie. Bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam.Powojnik prześliczny.
ściskam mocno
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
barbara_kraj... 20:32, 20 sie 2013

Witam i pozdrawiam, Bogdziu
Sporo stronek wstecz przejrzeć musiałam, aby zorientować się, jakie paskudztwo Cię dopadło. Najważniejsze, że idzie ku lepszemu.
A to pióreczko sójka zgubiła akurat nad moją działką