Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:44, 08 lis 2013

monteverde napisał(a)
Bogdziu a co dostałaś? pozdrawiam cieplutko byłam u Ani i chyba to samo dostałyśmy ja swoje już posadziłam

Napisałam u Ciebie , masz rację to samo dostałyśmy , M był hojny bo wielu osobom prezenty zrobił, swoje tez posadziłam.
Kindzia 20:50, 08 lis 2013

I wiewióry u Ciebie Jak chcę wiewiórkę zobaczyć, to muszę do parku zamkowego w Pszczynie...przez okno nie ma szans zobaczyć

Moje maliny młode odrostki puściły...
Bogdzia 20:56, 08 lis 2013

Kindzia napisał(a)
I wiewióry u Ciebie Jak chcę wiewiórkę zobaczyć, to muszę do parku zamkowego w Pszczynie...przez okno nie ma szans zobaczyć

Moje maliny młode odrostki puściły...

Kasiu mój ogród pod lasem to i wiewiórki są , a jak są orzechy to juz stale przychodza , na szyszki sosnowe również , pogryzą i tylko wiórów masę zostawią.Te maliny może pod śniegiem przezimują , lepiej żeby nie zmarzły.Pozdrówka.
Welka 21:04, 08 lis 2013

Co ja bym dała za takiego ślicznego rudzielca w ogrodzie.
Uwielbiam patrzeć na wiewiórki, kolor mają przepiękny, a jeszcze jakby mi gdzieś w pobliżu skakały, to pełnia szczęści normalnie
Pozdrawiam
dajana 21:05, 08 lis 2013

Mój M Bogdziu nie jest hojny zawsze miał węża w kieszeni hi ale ja sama sobie robię prezenty .Lisci też nie grabię tylko troszkę do kompostownika aby dżdżownice miały cieplej U mnie za siatką jest las i wszystkie liście z niego( no prawie wszystkie )wiatr przenosi do mnie .Może dlatego przy lesie mam taką dobrą ziemię ,próchniczą i lekką .Twoja wiewiórka ma kitę jak lisica ,przepiękne zwierzątko .Mój ojciec kiedys chciał złapać wiewiórką i wlazł nawet za nią na drzewo ,żle się dla niego to skończyło Wiewiórka w obronie (nie miał złych intencji) opluła go, jej ślina działa jak kwas a ojciec wylądował na pogotowiu Byłam wtedy dzieckiem ale utkwiło mi to w pamięci .To tak na marginesie Nie łapać wiewiórek Dzięki tobie uświadomiłam sobie że też mam majątek Jutro zrobię zdjęcie ile mam tego złota . Pozdrawiam wieczorną porą
yolka 21:07, 08 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Takiej forsy najłatwiej sie dorobic. szczerze powiem ze mnie i taka cieszy , szczególnie zanim spadnie na ziemię. Pozdrówka Jolu, lecę do Ciebie bo dawno nie byłam.
Słusznie, mnie też cieszy. Miło mi bedzie Ciebie gościć. Pozdrawiam i miłych dni życzę
malgorzata_s... 21:09, 08 lis 2013

Bogdziu u nas w lesie orzechów więcej niż w ogrodach. Łobuzice wynoszą i chowają pod drzewami. Tu pięć tam sześć itd. Pozdrawiam
popcorn 21:13, 08 lis 2013

Gdzie ta ruda się u Was zapuściła, to przy orzechu przed garażem jest? musiała cały ogród przebiec! Ale cudne zwierzątko
Mam nadzieję że jutro choć pół dnia nie będzie padać.. pozdrawiam!!
Bogdzia 21:15, 08 lis 2013

dajana napisał(a)
Mój M Bogdziu nie jest hojny zawsze miał węża w kieszeni hi ale ja sama sobie robię prezenty .Lisci też nie grabię tylko troszkę do kompostownika aby dżdżownice miały cieplej U mnie za siatką jest las i wszystkie liście z niego( no prawie wszystkie )wiatr przenosi do mnie .Może dlatego przy lesie mam taką dobrą ziemię ,próchniczą i lekką .Twoja wiewiórka ma kitę jak lisica ,przepiękne zwierzątko .Mój ojciec kiedys chciał złapać wiewiórką i wlazł nawet za nią na drzewo ,żle się dla niego to skończyło Wiewiórka w obronie (nie miał złych intencji) opluła go, jej ślina działa jak kwas a ojciec wylądował na pogotowiu Byłam wtedy dzieckiem ale utkwiło mi to w pamięci .To tak na marginesie Nie łapać wiewiórek Dzięki tobie uświadomiłam sobie że też mam majątek Jutro zrobię zdjęcie ile mam tego złota . Pozdrawiam wieczorną porą

Zrób zdjęcie złota Dajanko zobaczymy która z nas bogatsza. Ja nie próbuje zwierząt oswajac ani nie łapie , lubię dzika przyrode ale kiedyś była tu zaprzyjaźniona wiewiórka która z lasu przychodziła na moje zawołanie . Innym razem jakiś obcy wiewiór (samiec) stanął na dwóch łapach na ławce , podskakiwał i tupal i myślał że mnie w ten sposób przestraszy bo nie podobalo mu się ze robię zdjęcia.Różnie to bywa nawet z dzikimi zwierzakami. Pozdrówka serdeczne.
Bogdzia 21:16, 08 lis 2013

yolka napisał(a)
Słusznie, mnie też cieszy. Miło mi bedzie Ciebie gościć. Pozdrawiam i miłych dni życzę

Jolu również miłego przedłużonego weekendu.