Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 18:28, 08 lis 2013

elzbieta_g napisał(a)
czyżby ta ruda kitka coś zwinęła do schrupania?:

Znalazła orzecha , zostawiamy dla niej oczywiście.
Kasiek 18:31, 08 lis 2013

Bogdziu u Ciebie jak zwykle pieknie i az oczy sie swieca do Twoich rudych gosci
Wracam do tematu Rubensa, otoz, mam dwa ktore posadzilam wiosna tego roku,jeden ladny i duzy, drugi slabszy i mniejszy.Ten mniejszy rosnie przy Amanogawie,miedzy rh.I juz wiem napewno ze Rubens nie lubi kwasnej ziemi i byc moze przeszkadzaja mu korzenie Amanogawy.Jezeli mi ladnie przezimuje, bede musiala go przesadzic bo szkoda rosliny,roznica miedzy tymi roslinkami jest duza. To bylo moje ,,doswiadczenie´´ na Rubensie
Bogdziu pozdrawiam cieplutko.
marzena 18:31, 08 lis 2013

Bogdziu, piękne fotki z wiewiórką
ja też próbowałam zrobić zdjęcie, ale przez szybę, i nic specjalnego mi nie wyszło...
ale Ty jesteś juz specjalistką od zwierząt w ruchu, w tym Twoich ulubionych ptaków
Bogdzia 18:39, 08 lis 2013

Kasiek napisał(a)
Bogdziu u Ciebie jak zwykle pieknie i az oczy sie swieca do Twoich rudych gosci
Wracam do tematu Rubensa, otoz, mam dwa ktore posadzilam wiosna tego roku,jeden ladny i duzy, drugi slabszy i mniejszy.Ten mniejszy rosnie przy Amanogawie,miedzy rh.I juz wiem napewno ze Rubens nie lubi kwasnej ziemi i byc moze przeszkadzaja mu korzenie Amanogawy.Jezeli mi ladnie przezimuje, bede musiala go przesadzic bo szkoda rosliny,roznica miedzy tymi roslinkami jest duza. To bylo moje ,,doswiadczenie´´ na Rubensie
Bogdziu pozdrawiam cieplutko.

Dobrze czasem zrobic doświadczenie by się czegos nauczyc. Ja miałam kupic drugiegi ale jakos mi schodziło i w końcu nie kupiłam , kupię na pewno na wiosnę.Nie bardzo mogę sie zdecydowac którego z montana kupc , może nie jednakowe?Jestem pewna ze o swojego odpowiednio zadbasz.Serdecznie pozdrawiam .
Bogdzia 18:42, 08 lis 2013

marzena napisał(a)
Bogdziu, piękne fotki z wiewiórką
ja też próbowałam zrobić zdjęcie, ale przez szybę, i nic specjalnego mi nie wyszło...
ale Ty jesteś juz specjalistką od zwierząt w ruchu, w tym Twoich ulubionych ptaków

Marzenko te też byly robione przez zamknięte okno i z dośc daleka minimum 10-12m . Nie sa arcydziełami ale w końcu to nie konkurs fotograficzny. Pozdrówka serdeczne.
GorAna 18:45, 08 lis 2013

Bogdziu zazdroszczę Ci lokatorki...świetnie się napewno obserwuje....nic to, popatrzę na zdjęcia....a będzie ich u Ciebie, jak zaczniesz dokarmianie ptaszków...już nie mogę się doczekać
Mala_Mi 18:51, 08 lis 2013

Rudzielec wymiata....kita piekna. To fanka wiewiordk i Agnieszki. Pisze z telefona i idzie jak krew z nosa. Koncze i ide cwiczyc kondycje.
Bogdzia 18:58, 08 lis 2013

GorAna napisał(a)
Bogdziu zazdroszczę Ci lokatorki...świetnie się napewno obserwuje....nic to, popatrzę na zdjęcia....a będzie ich u Ciebie, jak zaczniesz dokarmianie ptaszków...już nie mogę się doczekać

Aniu chyba juz nie bedę robic bo tyle ich mam że nigdzie sie juz nie mieszczą. Chyba w tym roku dam im spokój .Takie mam plany ale co zrobię to się okaże. Pozdrawiam.
Bogdzia 18:58, 08 lis 2013

asc napisał(a)
Rudzielec wymiata....kita piekna. To fanka wiewiordk i Agnieszki. Pisze z telefona i idzie jak krew z nosa. Koncze i ide cwiczyc kondycje.

Pewnie jestes poza domem?????
monteverde 20:02, 08 lis 2013

Bogdziu a co dostałaś? pozdrawiam cieplutko byłam u Ani i chyba to samo dostałyśmy ja swoje już posadziłam