Jolu ogród nie jest odwiedzany a przynajmniej bardzo mało bo czego tam o tej porze roku szukac, tak wiec Twoja wyobraźnia dobrze działa.Pozdrówka serdeczne śle.
Mikołaj przypada na piątek a wnusie przyjadą dopiero w nastepna niedzielę wiec Mikołaj musiał byc wcześniej. U mnie się nie obchodziło Mikołaja , tylko gwiazdke w Boże Narodzenie i wtedy były prezenty a tą zmianę wprowadziła synowa , tak wiec w grudniu dzieci ( i nie tylko one ) dwa razy dostają prezenty, główne są jednak na Boże Narodzenie a teraz głównie słodycze.No a starsza wnusia preferuje juz pieniadze i sama decyduje co kupi.
Małgosiu to bardzo zimno juz u Ciebie, faktycznie przy takiej temperaturze snieg powinien już leżec i chronic roślinki. Mam nadzieję ze w koncu spadnie zanim mróz bedzie wiekszy.Rh zimą strasznie marnie wyglądaja z bliska dlatego wolę je oglądac tylko przez okno.Pozdrówka.
Nie wkleiłam bo ile sójek można wklejac?
Też uważam że prezenty powinny byc z okazji wigilii ale nie wszyscy podzielają moje zdanie.Mam nadzieje ze wszystko OK u Ciebie.Pozdrówka.