Dla mnie pierogi z kapustą i grzybami to najbardziej ulubione danie wigilijne a jak coś zostanie to w pierwszy dzień świąt pierogi wygrywaja ze wszystkim, nie wyobrazam sobie by ich nie było , uszka do barszczu również robię ale u mnie częsciej od barszczu jest zupa grzybowa.
Rysunki ptaków ze starych atlasów ptaków lata 1961 i 1979. Pozdrawiam serdecznie Gabrysiu.
Zostawiam pozdrowienia
Ptaszki piekne na pierogi sie pisze nie umiem i nie lubie robic a okna kto tu sobie zawraca glowe oknami o tej porze roku
No i sama widzisz jaka ze mnie gospodyni jak z koziej du....y siodlo hi hi hi
Widze ze Ty taka rododendrowa jestes czy moge Cie zapytac o rade moje rd mialy cale podziurawione liscie nie wygladaly za dobrze w tym roku co moze byc za przyczyna ?
Nie przesadzam ani z gotowaniem ani tym bardziej ze sprzątaniem , trzeba tez trochę pożyc spokojnie a nie tylko pracowac więc Twoja postawa nic mnie nie dziwi. Wygryzione liście to mogą byc opuchlaki choc nie tylko one. To groźny przeciwnik i wiosna trzeba z nim zawalczyc bo moze zniszczyc rośliny. Tu jest o nich cały watek , poczytaj. Pozdrawiam serdecznie. https://www.ogrodowisko.pl/watek/17-opuchlaki
Bożeszzzzz... .. Ja nawet sobie jiedyś nie zdawałam sprawy ,ze tyle różnych ptic po świecie lata ......,, muszę zapamiętać .....Czeczotka ślicznotka bardziej na różowo