Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

monteverde 19:24, 04 mar 2014

Bogdzia napisał(a)

Nie miał Aniu bo dotąd prawie nie chorował więc i nic nie dostawał a teraz go tak długo trzyma .

Bo lekarz nie trafil z lekiem
AgnieszkaW 19:48, 04 mar 2014

Bogdziu, zdrowia dla wnusia życzę. U nas od niedzieli zimnica okrutna jest, ledwo kilka ( 2-3) stopni na plusie, zimny wiatr, wiosna się zatrzymała, choć skowronki śpiewają.
Madzenka 20:05, 04 mar 2014

monteverde napisał(a)

A miał robiony antybiogram, bo może dostaje nie takie antybiotyki? szkoda dzieciaka pozdrówka Bogdziu

Mimo że obowiązkowy ten antybiogram..... Trzymam kciuki za wnusia, domyślam sie ze się mocno martwisz.
Krys 20:40, 04 mar 2014

Bożenko bedzie dobrze trzymam kciuki
anna_g 22:20, 04 mar 2014

Bogdziu zaglądam i czytam że problemy zdrowotne u wnusia... nie doczytałam wszystkiego ale wiem jak się martwisz, bo podobnie przeszłam tylko, że u syna - 5 miesięcy choroby, 2 pobyty w szpitalu (na diagnostyce), mnóstwo opuszczonych lekcji, kilkunastu lekarzy... badań to już nie zliczę - pół segregatora - a do dzisiaj nie wiadomo co mu było... i niestety wcale nie wiem czy to się nie wróci... poza tym "sezon na grypę" się zaczyna, coraz więcej ludzi choruje i boję się że znowu będa problemy... ehhh... Na początku jego choroby wydawało mi się, że wystarczy dobry lekarz i jakoś to się wyjaśni ale potem niestety przestało mi się wydawać albo nie znalazłam dobrego lekarza... już sama nie wiem.. Dlatego z całego serca trzymam za Was i życzę żeby sie udało wyleczyć jak najszybciej, jak najszybciej znaleźć przyczynę... Wszystkiego dobre i zdrówka, zdrówka, zdrówka...

a ogrodowo - to.... zimno... i pochmurno... i wietrznie... i w sumie całkiem nieciekawie... Pozdrawiam
Madzenka 22:34, 04 mar 2014

Qurcze to musi być jakiś niezdiagnozowany wirus.....
ana_art 22:54, 04 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Mimo że obowiązkowy ten antybiogram..... Trzymam kciuki za wnusia, domyślam sie ze się mocno martwisz.
obowiązkowy moje dzieci sztuk cztery, na przełomie 17 lat nigdy nie miały antybiogramu
Kasik 23:26, 04 mar 2014

Witam wieczorkiem,
Czytam , ze wnusio dalej choruje- przykre. Ja wiem, że pocieszanie nikomu nie pomogło, bo przeżywa się smutki pomimo tego, ale Wiedz, że trzymam kciuki.

Inaczej przechodzimy choroby naszych dzieci, bo możemy decydować o wszystkim, a inaczej naszych wnuków- tu już decydują rodzice, a my możemy tylko doradzać. Wiem coś o tym , bo nasza wnuczka jak miała 3 m-ce zaczęła swoją walkę z chorobą. Dziś jest pod opieką Centrum a my żyjemy nadzieją, ze do momentu jej dorosłości ktoś wynajdzie lek , który pozwoli jej zdrowo żyć.
Bogdzia 07:07, 05 mar 2014

Dziewczyny kochane dzieki za słowa pocieszenia, faktycznie bardzo się martwie a najgorsze jest to że nic zrobic nie mogę . Lekarze teraz niedouczeni ale i rodzice inni niż dawniej , spokojni i pełni wiary że wszystko musi byc dobrze choc dobrze nie jest. Nie wiem skad to sie bierze ale to inny swiat niż jak ja miałam dzieci.Antybiogram można zrobic jak lekarz kaze a im sie nie spieszy, przecież forsy brak . Już jest tak że nawet prywatnie nie można zrobic niektorych badań baz skierowania lekarza, a lekarze nie daja bo to wszystko kasa z której ich wyliczaja. Najbardziej denerwująca jest wiara mojej synowej ze jak byla u lekarza to wszystko jest dobrze i pod kontrolą a kto posłucha teściowej????Oni chyba naprawde wyuczeni na grach komputerowych myślą że wszystko jest odwracalne , mozna kogos zabic i znów bedzie zył , można byc chorym ale to mija bezproblemowo.Ręce opadają na to wszystko.
Miłego dnia wszystkim życzę.
Bogdzia 07:11, 05 mar 2014

Kasiu , Aniu Wam pewnie tak samo ciężko jak mnie , bardzo Wam współczuję , mam nadzieje ze u nas wszystkich kiedys te choroby się skończa.Oby jak najpredzej .