Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:06, 07 mar 2014

Agacia napisał(a)
Śliczne krokusy, zwłaszcza te pomarańczowe biją miło po oczach

Dla ścisłości dodam, ze nie mam nic przeciwko medycynie naturalnej. Sama zawsze zaczynam od tzw. Domowych sposobow. Niestety zauwazylam, ze juz nie zawsze na mnie dzialaja.
Pozdrawiam!

Pewnie ze sa sytuacje ze bez leków sie nie obejdzie ale trzeba zaczynac od domowych sposobów jesli choroba na to pozwala, ja jestem często zaskoczona skutecznościa tych domowych sposobów A w ogrodzie czekam na wiecej kwiatków, żal mi bo ranniki już zaczynają przekwitac.Pozdrówka.
Bogdzia 19:10, 07 mar 2014

bociek napisał(a)
Bozenko, przykro mi, ze maluch znowu chory U mnie tez niewesolo zdrowotnie w rodzinie. Nawet bardzo niewesolo, ale bedzie dobrze. Musi byc, zobaczysz. Wszystko sie pouklada jak najlepiej.
Poza tym wiosna = radosc. Nie moze byc inaczej Bozenko

Buziaki zostawiam

Na szczęscie jest lepiej , nie ma gorączki, może w koncu bedzie dobrze.Tobie również zyczę zeby choroby minęły razem z zimą której praktycznie już nie ma. Problemy ze zdrowiem zwłaszcza poważne potrafią zepsuc radośc nawet z wiosny , wiec niech uciekaja bo my chcemy się cieszyc w końcu sporo na wiosne sie naczekałyśmy.Pozdrawiam Bociusiu.
Bogdzia 19:13, 07 mar 2014

popcarol napisał(a)
Bożenko, zaglądam i pozdrawiam serdecznie! Zdrówka dla Wnuczka!

Przylaszczek od Ciebie nawet przez chwilę nie zamierzałam wyrzucić! No cośty! Czekam aż zakwitną, malutkie pączusie mają

pozdrawiam!!!

Karola widziałam co pisałas u siebie ale nie byłam zalogowana wiec nic nie napisałam.Jak są pączki to juz pewnie niedługo zakwitnie i będzie sliczna. Na dzisiejszą noc jeszcze -2 zapowiadaja ale potem juz bez mrozu, żeby tylko mieli racje.
Bogdzia 19:14, 07 mar 2014

Aneczka napisał(a)
Bogdziu wcale nie taka licha wiosna u ciebie, u mnie tylko trzy przebiśniegi na krzyż, a u ciebie jest już na co popatrzeć Pozdrawiam cieplutko

To tylko na zdjeciach dobrze wyglada w ogrodzie te parę kwiatków całkiem ginie ale mam nadzieje ze niedługo bedzie ich wiecej a na razie i te ciesza.Pozdrówka.
gierczusia 19:43, 07 mar 2014

Bogdziu .. Czytam ,że Wnusio chorutki .....aaaa... Bez tej zimy to nam te wirusiska i bakteriasy szaleją ...

Zdrówka życzę i też uwielbiam domowe sposoby

Ściskam
gierczusia 19:45, 07 mar 2014

Codzień rano ,kiedy patrzę na te " moje " sikorki i trznadla i sójkę , które przylatują do mnie na śniadanie to sobie myślę o Tobie ... Bo to Ty zachęciłaś mnie do tych ptaszków, karmnika... Wiec mimo ,że nieraz nie ogarniam forum , to jednak myślę

Buziaki
Bogdzia 19:50, 07 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Bogdziu .. Czytam ,że Wnusio chorutki .....aaaa... Bez tej zimy to nam te wirusiska i bakteriasy szaleją ...

Zdrówka życzę i też uwielbiam domowe sposoby

Ściskam

Wnusiowi spadła gorączka , jest lepiej i mam nadzieję ze tak juz zostanie.
Bogdzia 19:51, 07 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Codzień rano ,kiedy patrzę na te " moje " sikorki i trznadla i sójkę , które przylatują do mnie na śniadanie to sobie myślę o Tobie ... Bo to Ty zachęciłaś mnie do tych ptaszków, karmnika... Wiec mimo ,że nieraz nie ogarniam forum , to jednak myślę

Buziaki

Ja uwielbiam obserwowac ptaki , mam nadzieje ze T tez a jeśli przy tym myslisz o mnie to już całkiem super jest. Miłego weekendu.
Bogdzia 20:22, 07 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Bogdziu pozdrawiam

Bogusiu również pozdrawiam i miłego , ciepłego weekendu życzę.
yolka 20:37, 07 mar 2014

Bogdzia napisał(a)

Wnusiowi spadła gorączka , jest lepiej i mam nadzieję ze tak juz zostanie.

To najlepsza wiadomość i tak ma zostać. Miłego weekendu.
P.S.
U mnie c.d. wyjaśnień w temacie g...