Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:01, 01 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
Jeszcze pytanie mam Bogdziu .. Kiedy kończymy dokarmiać ptice ???... Bo choć już wiosenka , to one dalej by cosik u mnie zjadły, bo regularnie zaglądają..a mnie się zapasy skończyły..

Ściskam

Jak Ci sie zapasy skonczyły to juz zakończ. Ptaki mają już co jesc.
Bogdzia 20:15, 01 kwi 2014

jotka napisał(a)

Bogdziu, trudno, najwyżej będzie to odcinek o najnizszej ogladalnosci

Ja jednak obejrzę

Jolu najniższa oglądalnośc wcale by mnie nie zmartwiła, nigdy nie zależało mi na rozgłosie i na tym by mój ogród ludzie oglądali. Chętnych było wielu ale malo kogo zapraszałam do ogrodu . Wszystko sie zmieniło jak zaczęłam byc na Ogrodowisku i przyznam ze nie spodziewałam sie absolutnie że ktoś będzie ten ogród oglądac. Chciałam po prostu porozmawiac z ludzmi o roślinkach i nic więcej. W tym roku robię u siebie spotkanie bo chętnych osób troche jest ale już zapowiedziałam ze jest to oststnie spotkanie u mnie. Lubię spokój i nudne życie . Ruch i mnóstwo wrazeń już poza mną .
Madzenka 20:19, 01 kwi 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu, czy moje 3 grosze, że będzie Ok są w stanie Cię uspokoić?
Przecież to nie po raz pierwszy i ostatni takie cóś w Twoim królestwie?

To już niemal rutyna bezstresowo
Bogdzia 20:20, 01 kwi 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Bogdziu wszyscy bardzo Cię cenimy Ci co są tu dłużej i Ci co krócej jak ja, trzymamy kciuki i wierzymy . Bo nie ma innej opcji musi być pięknie i z górki.
Jeszcze pytanie bo a jakże inaczej rodek o śmiesznej nazwie Billy Novinka. Co Ty na jego temat?
Pozdrawiam cieplutko.

Dzięki Małgosiu za miłe słowa które zawsze sa w cenie i zawsze miło je słyszec,nawet jeśli nie są w pełni zasłuzone. Billi Novinka to mały rododendronek czy azalia japońska sama nie wiem do czego go zaliczyc . Kwitnie na bialo i jest ładny ale w ostre zimy może przemarzac, potem odrośnie ale w danym roku już nie zakwitnie, ale zimy ostatnio są łagodne więc moze bedzie wszystko dobrze.Pozdrówka serdeczne
Bogdzia 20:21, 01 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

To już niemal rutyna bezstresowo

Madzenka 20:23, 01 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Jolu najniższa oglądalnośc wcale by mnie nie zmartwiła, nigdy nie zależało mi na rozgłosie i na tym by mój ogród ludzie oglądali. Chętnych było wielu ale malo kogo zapraszałam do ogrodu . Wszystko sie zmieniło jak zaczęłam byc na Ogrodowisku i przyznam ze nie spodziewałam sie absolutnie że ktoś będzie ten ogród oglądac. Chciałam po prostu porozmawiac z ludzmi o roślinkach i nic więcej. W tym roku robię u siebie spotkanie bo chętnych osób troche jest ale już zapowiedziałam ze jest to oststnie spotkanie u mnie. Lubię spokój i nudne życie . Ruch i mnóstwo wrazeń już poza mną .

Ja sie bardzo cieszę, źe zobaczę Twój ogród w Tv, bo jest unikalny, niepowtarzalny i z charakterem. Ostatnio nie oglądam Mai bo wyczerpały się jej pomysły na ogrody a nasze forum wyznacza i narzuca coraz wyższe standardy i ogrodowiczanie coraz bardziej fachowo ale teź krytycznie oglądają relacje z ogrodów. Wg mnie termin emisji to uznanie dla piekna Twego ogrodu.
Z tesciami i mamą będziemy Cię oglądać a ja będe pękać z dumy, ze Cię osobiście znam i zachwycałam się Twoim ogrodem na żywo.
Bogdzia 20:23, 01 kwi 2014

grembosia napisał(a)
Bożenko, kiedy będzie emisja z Twoim ogrodem, czy już wiadomo?
Łączka pierwiosnków zachwyca, niesamowicie to wygląda.
Pozdrawiam cieplutko i niech już te temperatury się ustabilizują wiosennie.
Trzymam również kciuki w czwartek, takie odwiedziny mnie to chyba by tak zestresowały, że nic nie byłabym w stanie się odezwać przed kamerą.

Tak wiadomo , pisałam już o tym . W pierwszy dzień świąt czyli 20 kwietnia.Nigdy dawniej nie miewałam stresu przed jakimikolwiek występami ale na starośc to się zmieniło.
Bogdzia 20:30, 01 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ja sie bardzo cieszę, źe zobaczę Twój ogród w Tv, bo jest unikalny, niepowtarzalny i z charakterem. Ostatnio nie oglądam Mai bo wyczerpały się jej pomysły na ogrody a nasze forum wyznacza i narzuca coraz wyższe standardy i ogrodowiczanie coraz bardziej fachowo ale teź krytycznie oglądają relacje z ogrodów. Wg mnie termin emisji to uznanie dla piekna Twego ogrodu.
Z tesciami i mamą będziemy Cię oglądać a ja będe pękać z dumy, ze Cię osobiście znam i zachwycałam się Twoim ogrodem na żywo.

Nie jest to tak jak myślisz Marzenko z programami Mai ale nie bede tu tego wyjaśniac , może jak sie spotkamy to pogadamy o tym.A rodzinie daj spokój niech sie cieszą świętami.....myśle ze z dumy też pękac nie bedziesz, lepsza okazja była niedawno jak był ogród zimozielony.Mimo to dzieki za miłe słowa.
zbigniew_gazda 21:08, 01 kwi 2014

Pięknie Marzenka napisała. Bogdziu napatrzyłaś się na Twój ogród a po drugie jesteś bardzo skromną osobą. U nas też wszyscy będziemy oglądać. Masz tyle Rh i azalii a to rośliny królewskie. I nie są łatwe w uprawie przecież. Też się cieszę że spotkaliśmy się na żywo u Ani. Pozdrawiamy z Krysią.
Bogdzia 21:38, 01 kwi 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Pięknie Marzenka napisała. Bogdziu napatrzyłaś się na Twój ogród a po drugie jesteś bardzo skromną osobą. U nas też wszyscy będziemy oglądać. Masz tyle Rh i azalii a to rośliny królewskie. I nie są łatwe w uprawie przecież. Też się cieszę że spotkaliśmy się na żywo u Ani. Pozdrawiamy z Krysią.

Zbyszku rh kwitły dośc kiepsko , w tamtym roku były przez zimę opóźnione. Dzięki za miłe słowa i pozdrowienia .Wklejam dla wszystkich zdjęcia z nagrania, widac ze rh jeszcze nie kwitna , niestety terminu nie dało sie zmienic bo wiadomo umawiaja sie wcześniej i zaraz jechali do Niemiec.