Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

hanka_andrus 18:00, 03 kwi 2014

Współczuję zamieszania. Ale już było chyba bez większych nerwów. Za 20 kilka dni zobaczymy co urzekło Maję w ogrodzie Bożenki i Władysława.
Zaglądam codziennie, ale wpisy przy okazji, jak jest temat. Sama tez nie wymagam rewanżu. Wiem jakie jest nasze życie.
Ściskam,
jotka 18:07, 03 kwi 2014

Bogdziu, mam wrażenie, że uczucie ulgi zabrzmialo w Twoim wpisie
Pozdrawiam
Kindzia 18:13, 03 kwi 2014

Ja też mam wrażenie, że z westchnieniem ulgi Bogdziu pisałaś. Już możesz odsapnąć, po wszystkim. Jestem pewna, że wszystko dobrze wypadło, pogoda też chyba nie najgorsza była.
Odpoczywaj teraz, należy Ci się.
Pozdrawiam bardzo serdecznie
ewa004 18:27, 03 kwi 2014

Pozdrowionka zostawiam
Bogdzia 18:39, 03 kwi 2014

hanka_andrus napisał(a)
Współczuję zamieszania. Ale już było chyba bez większych nerwów. Za 20 kilka dni zobaczymy co urzekło Maję w ogrodzie Bożenki i Władysława.
Zaglądam codziennie, ale wpisy przy okazji, jak jest temat. Sama tez nie wymagam rewanżu. Wiem jakie jest nasze życie.
Ściskam,

Haniu już za 17 dni bo 20 kwietnia. Dzięki za wyrozumiałosc. Buziaki ślę.
Bogdzia 18:41, 03 kwi 2014

jotka napisał(a)
Bogdziu, mam wrażenie, że uczucie ulgi zabrzmialo w Twoim wpisie
Pozdrawiam

Jolu doskonale to wyczułas , jest ulga bo to jednak i stres ale przede wszystkim sporo pracy. My wszystko robimy sami i w ogrodzie i w domu i gosci trzeba ugościc , jest co robic.Pozdówka serdeczne.
Kasik 18:42, 03 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Patrzę na Wasze wpisy i nie wiem kiedy nadrobie zaległości jakie mam na Ogrodowisku. Ale do rzeczy.
Nagranie sie odbyło ,........................

No i po strachu. Najważniejsze, że oddychać spokojnie można. Teraz to już tylko na Rezurekcję, podzielić się jajeczkiem i zasiąść przed telewizor.

Buziaki zostawiam

Ps.Jeśli Możesz, zaglądnij do mnie, bo chyba jeden rh mi się buntuje.
Bogdzia 18:45, 03 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Ja też mam wrażenie, że z westchnieniem ulgi Bogdziu pisałaś. Już możesz odsapnąć, po wszystkim. Jestem pewna, że wszystko dobrze wypadło, pogoda też chyba nie najgorsza była.
Odpoczywaj teraz, należy Ci się.
Pozdrawiam bardzo serdecznie

Pogoda była ładna , mozna było wystąpic bez kurtki , szkoda tylko że wczesniej tak nie było bo kwitły by magnolie , a tak było dośc pysto bo nawet kwiaty bratków mi zmarzły a magnolia ktora była najbardziej rozwinieta była poprzypalana od mrozu , dośc smutnie wyglądała , jest jednak nadzieja że jeszcze zakwitnie bo tylko zewnętrzne płatki sa zmrożone.Byli bardzo zdziwieni maszym zimnym klimatem.Czy dobrze wypadlo? Ja mam wrazenie ze niezbyt dobrze ale zobaczymy.
Bogdzia 18:46, 03 kwi 2014

ewa004 napisał(a)
Pozdrowionka zostawiam

Ewo dzięki , dzis po tym zmęczeniu i emocjach miłe słowa chetnie słucham . Pozdrówka.
Bogdzia 18:47, 03 kwi 2014

Kasik napisał(a)

No i po strachu. Najważniejsze, że oddychać spokojnie można. Teraz to już tylko na Rezurekcję, podzielić się jajeczkiem i zasiąść przed telewizor.

Buziaki zostawiam

Ps.Jeśli Możesz, zaglądnij do mnie, bo chyba jeden rh mi się buntuje.

Już lecę.