Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:24, 03 maj 2014

popcarol napisał(a)
Bożenko, trzymam kciuki żeby mrozu nie było
pozdrawiam!

Widziałam jak pookrywałas warzywa , ja moich dużych roślin nie dam rady okryc, wszędzie delikatne listki i większośc azalii kwitnie częsciowo ale nawet pąki zmarzna, japońskie to samo , kilka rh tez , a włóknina przy tych krzakach jak chusteczka do nosa maleńka i wąska.Trudno. Jutro nie wychodze z łózka by nie widziec ogrodu.
Bogdzia 20:25, 03 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Nie będzie przymrozku u Was, prognozę widziałam Nie martw się Bogdziu

Na jedynce właśnie mówili że bedzie.
Bogdzia 20:26, 03 maj 2014

jotka napisał(a)
Może i wam dopisze szczęście i noc będzie bez mrozu.
Ja dzisiaj osobiście sprawdzilam, że przez moja działeczkę żadna mroźna fala nie przeszla

Nie patrzyłam jak bedzie u Ciebie , zachód zawsze cieplejszy , oby nic Ci nie zmroziło Jolu.
Kasya 20:30, 03 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Widziałam jak pookrywałas warzywa , ja moich dużych roślin nie dam rady okryc, wszędzie delikatne listki i większośc azalii kwitnie częsciowo ale nawet pąki zmarzna, japońskie to samo , kilka rh tez , a włóknina przy tych krzakach jak chusteczka do nosa maleńka i wąska.Trudno. Jutro nie wychodze z łózka by nie widziec ogrodu.

Kup to asahi, po fakcie tez działa, gdyby coś, odpukac, się stało
Poczytaj na stronie.
Bogdzia 20:49, 03 maj 2014

Kasya napisał(a)

Kup to asahi, po fakcie tez działa, gdyby coś, odpukac, się stało
Poczytaj na stronie.

Mam w domu .
ana_art 21:15, 03 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Przeglądam wszystkie możliwe prognozy , troche sie zmieniły na korzysc , teraz mróz zapowiadają tylko na dzisiejsza noc , potem ma byc lepiej a to daje nadzieje bo najgorzej miało byc z poniedziałku na wtorek a teraz już nikt nie mówi że wtedy bedzie mróz , byle tą noc jakos przetrzymac, a temp spada.

A oni przykrywali to co do sprzedazy czy ogród tez?
na ogrodzie nie byłam z dwóch powodów raz się wkurzyłam dwa mżyło więc widziałam tylko szkółkę, przykryte były rózaneczniki więc nic nie kupiłam... na norweskiej w Łodzi tylko dzisiaj pokazują 0 . Trzymam kciukasy by nic się nie zadziało
Bogdzia 21:21, 03 maj 2014

ana_art napisał(a)
na ogrodzie nie byłam z dwóch powodów raz się wkurzyłam dwa mżyło więc widziałam tylko szkółkę, przykryte były rózaneczniki więc nic nie kupiłam... na norweskiej w Łodzi tylko dzisiaj pokazują 0 . Trzymam kciukasy by nic się nie zadziało

A u Ciebie jak jest? U mnie teraz 2 stopnie.
alinak 21:25, 03 maj 2014

nastraszona , pouczona ..spokojnie poszłam na taras wszystko pozsuwać do muru i przykryć kocem ..stołki za stelaż , mur za ogrzewanie ...ogród ? hmmm no cóż tu już niech się dzieje wola nieba , z nią się zawsze zgadzać trzeba ..( Papkin )....pozdrawiam Bogdziu ....rodonki u ciebie ślicznie się prezentują aż buźka się śmieje do nich ...ciągle pod wrażeniem jestem programu ...a dzisiaj też piękny ogród pokazali ....oglądałaś ?
Bogdzia 21:29, 03 maj 2014

alinak napisał(a)
nastraszona , pouczona ..spokojnie poszłam na taras wszystko pozsuwać do muru i przykryć kocem ..stołki za stelaż , mur za ogrzewanie ...ogród ? hmmm no cóż tu już niech się dzieje wola nieba , z nią się zawsze zgadzać trzeba ..( Papkin )....pozdrawiam Bogdziu ....rodonki u ciebie ślicznie się prezentują aż buźka się śmieje do nich ...ciągle pod wrażeniem jestem programu ...a dzisiaj też piękny ogród pokazali ....oglądałaś ?

Ja oglądam premiery , zawsze w niedziele , ten juz dziś chyba kończy swoja kadencje. Jutro nowy , jest juz artykuł który go zapowiada ale trzeba jutro obejrzec.
zbigniew_gazda 21:44, 03 maj 2014

Pewnie że wszystkiego nie okryjesz. Życzę Bogdziu aby było dobrze. O mnie 6 plus teraz i siąpi deszcz.
Rano wstawaj śmiało i patrz na Twoje piękne cudeńka.