Wcale nie jest to fajny rok dla roślin choc wydawało sie że po lekkiej zimie powinien byc. U mnie azalie po przemarznieciu i zmoknieciu praktycznie juz przekwitły. Częsc azalii japońskich tez podmarzła i nie zakwitnie i liczę tylko na rh ale ta pogoda też niszczy kwiaty a dzis po bardzo ulewnym deszczu wyszło mocne słońce to az parowały jakby sie gotowały , nie wiem jak to bedzie wygladac za tydzień. Pokaze tylko dwa zdjecia piwonii która dwa dni temu zakwitła a dzis juz praktycznie przekwitła.
Bzy też straciły na urodzie a to mocne rośliny , wogóle co rok to gorzej chyba z tą pogoda.
Ten raj najlepiej na zdjeciach wyglada , jak jeszcze sa wybrane, w rzeczywistości różnie bywa raz lepiej raz gorzej a od dwóch lat tylko gorzej.Pozdrawiam.
Oj tam, Bożenko, przecież wszystkie Rh pięknie Ci kwitną, albo dopiero zaczynają. Nie zniechęcisz nas!
hihi; moje piwonie też rozcapierzone po tych deszczach, sama bym się rozcapierzyła
W sumie dobrze, że jedna impreza, nie 2, ale na dzisiaj się nastawiliście i wszyscy przełożyli odwiedziny w ostatniej chwili...