Moim zdaniem lepiej na przełomie sierpnia i września ale jesli masz jakis powazny powód to i teraz możesz ale musisz się liczyc z tym że moze zawiazac mniej pąków. Ania zmieniła kształt rabaty a że mialo byc tyle gości to nie wytrzymała i przesadzała bo u niej musialo byc perfekcyjnie .Nowe liście juz własciwie zaczynaja ciemniec więc teraz jeszcze tylko pąki zawiąża , byc moze że nawet wcześniej będzie można przesadzic bo w tym roku wszystko wcześniej.Pozdrówka.
A ja mam dwie kuchnie Ogród mały ale za to blisko Pisarzowice i Kapias i Pszczyna
To może moja kuchnia teraz co? A Krzyś to nawet po ciebie zajedzie Buziaczki
Bozenko, az milo sie czyta takie pelne serdecznosci wpisy. Obejrzalam Wasze spotkanie od A do Z, wszedzie tyle usmiechu i pieknych roslin, naprawde ma sie wrazenie ,,bycia z z Wami´´
Pozdrawiam bardzo cieplutko
Trzeba przyznac że na tych spotkaniach jest super , zawsze sa fajne i zawsze miło się je wspomina.Masz racje ze nawet na zdjęciach to widac, no i przede wszystkim można poznac ludzi z którymi się na forum rozmawia, a zawsze okazuje sie ze to sami fajni ludzie. Pozdrawiam Kasiu serdecznie.
Gosia nie kuś bo jeszcze Ci się zwalimy. Do tych dwóch kuchni to dużo nas sie zmieści. To calkiem dobra mysl , mnie sie podoba. Krzysia pozdrawiam serdecznie.
Specjalnie nigdy nie próbowałam ale jak się jakis złamał to wtykałam w zimie ale tylko raz sie ukorzenił. Lepiej jest przysypac ziemia gałąz i poczekac ze dwa lata.