Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 09:12, 29 cze 2014

hanka_andrus napisał(a)
U Ani byłaś, i znowu się w kurs wybierasz? Czekam na relacje ,bo tu z nudów uświerknę.

Haniu kochana relacja jest krótka . Odwiedziłyśmy ogrody Margarette, Karoli i Nikity i jedną szkółkę ,. Było super miło i do tego super smacznie ze tylko wspomnę o karczku pieczonym na grilu przez 8 godzin , rozpływał sie w ustach.Takich smakołyków było więcej , było smacznie i kolorowo i nawet z prezentami .Przez moment burza miała ochote popsuc nam zabawe , zagrzmialo i powiało mocno ale nie zepsuła nam zabawy i przeniosła sie do mojego ogrodu a nam zostawiła bardzo przyjemna umiarkowaną pogode. Najdłużej byłyśmy u Nikity, ja byłam pierwszy raz u niej wiec ciekawośc była największa, ale to super dziewczyna i mimo strasznej ilosci obowiązków ma piękny i zadbany ogród i przyjęcie zrobiła niesamowite, nie pierwszy zresztą raz ze wspomnę jej wyjątkowy tort na wizycie u Małgosi. W łodzkiej grupie nie zabrakło oczywistej już łodzianki GabiK z rodziną . Był to wyjątkowo miły dzień. Buziaczki Ci śle serdeczne.

Bogdzia 09:14, 29 cze 2014

paniprzyroda napisał(a)
Bogdziu, mam doczytane i obejrzane Podzielam Twoją radość i zadowolenie ze spotkania, fajnie, że mogłaś być u Ani i Vivy. Buziaki serdeczne

Mariolko super było , liczę na częstsze spotkania z Tobą.Buziaki.
Bogdzia 09:15, 29 cze 2014

Rench napisał(a)

Z wielką przyjemnością i co tylko zechcesz

Można powiedziec że jestesmy umówione
Bogdzia 09:15, 29 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Bogdzia...Never say never

Może i masz rację więc nic już nie będę mówic.
hanka_andrus 09:43, 29 cze 2014

Ha, ha, ha, i ręczniczek całkiem w miętowym, ogrodowym kolorze Tobie się trafił.
Miłego dnia. Mimopochmurnej pogody, czemuś się cieszę
Bogdzia 09:53, 29 cze 2014

hanka_andrus napisał(a)
Ha, ha, ha, i ręczniczek całkiem w miętowym, ogrodowym kolorze Tobie się trafił.
Miłego dnia. Mimopochmurnej pogody, czemuś się cieszę

Ręczniczek ma piękny kolor a do tego haft z ogrodowiskowym logo. Bardzo sympatyczny prezent. Ciesze sie ze masz powód do radości , mam nadzieje ze róże już tylko w ogrodzie.Buziaki.
Nikita 09:57, 29 cze 2014

Bogdzia dziękuję za wspaniały dzień!!! Krótka relacja zdjęciowa u mnie wątku, zapraszam (oczywiście uszanowałam twoja decyzję i wstawiłam tylko wybrane zdjęcia...oprócz jednego...musiałam...ale miałam przecież autorską zgodę) Serniczek BOMBA, przepysznie niesamowity!!! I za prezent dziękuję...od rana zastanawiam się gdzie posadzić różyczkę, żeby najpiękniej się prezentowała...
Napisz mi proszę jej nazwę u mnie w wątku, bo muszę sobie o niej troszkę poczytać. Życzę udanej i słonecznej niedzieli.

PS. Dziś rano, zauważyłam, że wczorajszy grad zniszczył mi wszystkie moskitiery w oknach...wyglądają jak najlepszy ser szwajcarski. Dobrze ,że w "szmaragdowym" nie było takiej burzy. A twój ogród nie ucierpiał?
Bogdzia 11:13, 29 cze 2014

Nikita napisał(a)
Bogdzia dziękuję za wspaniały dzień!!! Krótka relacja zdjęciowa u mnie wątku, zapraszam (oczywiście uszanowałam twoja decyzję i wstawiłam tylko wybrane zdjęcia...oprócz jednego...musiałam...ale miałam przecież autorską zgodę) Serniczek BOMBA, przepysznie niesamowity!!! I za prezent dziękuję...od rana zastanawiam się gdzie posadzić różyczkę, żeby najpiękniej się prezentowała...
Napisz mi proszę jej nazwę u mnie w wątku, bo muszę sobie o niej troszkę poczytać. Życzę udanej i słonecznej niedzieli.

PS. Dziś rano, zauważyłam, że wczorajszy grad zniszczył mi wszystkie moskitiery w oknach...wyglądają jak najlepszy ser szwajcarski. Dobrze ,że w "szmaragdowym" nie było takiej burzy. A twój ogród nie ucierpiał?

Magda miałas zgode na to zdjecie gdzie jestem tyłem ale dałas też takie gdzie jestem przodem, połóz tam na mnie jakąs łatę , pewnie potrafisz to zrobic. Róza to Pink Fairy.
malgorzata_s... 14:48, 29 cze 2014

Bożenko fajna wyprawa była Burza w ogrodzie narozrabiała bardzo? Fajna ta wasza grupa łudzka Buziaczki od nas
viva 00:00, 30 cze 2014

Bodziu, będą nasionka dużych i małych maczków Dojrzewają.