Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Matka 19:52, 15 lip 2014

Bogdziu, zajżyj proszę na priv i doradź
ewa004 20:26, 15 lip 2014

Buziaczki i pozdrowionka zostawiam
Bogdzia 21:38, 15 lip 2014

anna_g napisał(a)
Bogdziu bardzo sympatyczne Twoje słoneczka są U mnie na jednym takim słoneczku wczoraj zasiadło... coś... czy Ty może wiesz "któż to taki" ? bo ja toto pierwszy raz chyba widzę...

pozdrawiam cieplutko

Nazywa sie Bzygun Brzozowiec
Bogdzia 21:40, 15 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Uf, nadrobiłam zaległości. Pozachwycałam się wszystkim, co po drodze widziałam. I motyle i liliowce z ich cudnymi środkami, słoneczne rudbekie - niby mam, ale takich fotek jeszcze nie umiem robić. To nie jest tylko kwestia aparatu, ale też fotografa. Choć przyznam, że odkryłam w moim aparacie, że zdjęcia Makro nie wychodzą tak, jakbym chciała, choć zasadę znam. Po prostu przy pewnym dużym zbliżeniu nie łapie stabilizacji obrazu i kaplica.

Jeśli masz aparat lustrzankę to po prostu trzeba kupic spacjalny obiektyw a jeśli masz cyfrówke to musisz przestawic aparat na makro i wtedy nie powinno byc problemu.Pozdrawiam.
Bogdzia 21:44, 15 lip 2014

Anita1978 napisał(a)
A jak tam róż ode mnie? Artemis? Kwitnie? Posadziłaś go gdzieś? Może pisałaś ale mi umknęło.....

Pisałam , nawet zdjecie załączyłam . Rośnie w pobliżu białego powojnika i mam nadziejeze bedą razem ładnie wygladac choc chetnie kupiłabym jeszcze jednego zeby była większa plama. W tej chwili przekwitł i wypuścił tylko jeden nowy pęd na którym mam nadzieje znów zakwitnie. Pewnie musi sie solidnie ukorzenic i w przyszłym roku pokaże się bardziej . Jest śliczny, dzięki.
Bogdzia 21:59, 15 lip 2014

Dziś miałam gosci po całkiem nieprzespanej nocy i jestem zmęczona więc tylko powiem ze u mnie zaczal się juz szał motylkowy. Dzis było mnóstwo motyli , chętnie pozowały do zdjec a jeden wyraźnie chciał sie szczególnie pokazac bo okręcał się na kwiatku kilka razy w kólko jakby mówił ,,zrób mi zdjęcie z każdej strony" i na zdjeciach widac ze wyraźnie na mnie patrzył.

Bogdzia 22:00, 15 lip 2014

Miłych snów.Jutro bedą inne motylki.
danuta_szwajcer 22:00, 15 lip 2014

Mnie sie ten Twoj kwiecisty kolorowy misz-masz tez bardzo podoba Piekny ten liliowiec , takiego nie mam Zreszta wszystko co kwitnie to piekne jest Ale pieknie motylka uchwyciłas Pozdrawiam
Bogdzia 22:06, 15 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Mnie sie ten Twoj kwiecisty kolorowy misz-masz tez bardzo podoba Piekny ten liliowiec , takiego nie mam Zreszta wszystko co kwitnie to piekne jest Ale pieknie motylka uchwyciłas Pozdrawiam

Liliowiec też u mnie pierwszy rok wiec to jego pierwszy kwiatek ale z czasem pewnie się rozrośnie . Pozdrawiam Danusiu. Jutro zajrze do Ciebie , dzis padam.
paniprzyroda 00:22, 16 lip 2014

Wobec tego dobrych snów. Jutro zajrzę na motylki