Jeśli masz aparat lustrzankę to po prostu trzeba kupic spacjalny obiektyw a jeśli masz cyfrówke to musisz przestawic aparat na makro i wtedy nie powinno byc problemu.Pozdrawiam.
Pisałam , nawet zdjecie załączyłam . Rośnie w pobliżu białego powojnika i mam nadziejeze bedą razem ładnie wygladac choc chetnie kupiłabym jeszcze jednego zeby była większa plama. W tej chwili przekwitł i wypuścił tylko jeden nowy pęd na którym mam nadzieje znów zakwitnie. Pewnie musi sie solidnie ukorzenic i w przyszłym roku pokaże się bardziej . Jest śliczny, dzięki.
Dziś miałam gosci po całkiem nieprzespanej nocy i jestem zmęczona więc tylko powiem ze u mnie zaczal się juz szał motylkowy. Dzis było mnóstwo motyli , chętnie pozowały do zdjec a jeden wyraźnie chciał sie szczególnie pokazac bo okręcał się na kwiatku kilka razy w kólko jakby mówił ,,zrób mi zdjęcie z każdej strony" i na zdjeciach widac ze wyraźnie na mnie patrzył.
Mnie sie ten Twoj kwiecisty kolorowy misz-masz tez bardzo podoba Piekny ten liliowiec , takiego nie mam Zreszta wszystko co kwitnie to piekne jest Ale pieknie motylka uchwyciłas Pozdrawiam
Liliowiec też u mnie pierwszy rok wiec to jego pierwszy kwiatek ale z czasem pewnie się rozrośnie . Pozdrawiam Danusiu. Jutro zajrze do Ciebie , dzis padam.