Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 20:44, 10 wrz 2014

Bogdziu cichutko pozdrawiam.
Aneczka 22:28, 10 wrz 2014

Bogdziu tyle pracy w ogrodzie masz, a jeszcze nowe rabatki tworzysz. Odpoczywasz czasami dla swojego serduszka?
an_tre 22:30, 10 wrz 2014

Ja też takie cichutkie podglądanko uskuteczniam
pozdrówka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Ivvvona 23:12, 10 wrz 2014

Zaglądam po przerwie i zostawiam pozdrowienia Mam nadzieje że będę już na bieżąco a zaległości to chyba nadrobię zimąWidziałam zmiany w Twoim ogrodzie - zapowiada się bardzo ładna rabatka
Bogdzia 08:08, 11 wrz 2014

Anita1978 napisał(a)
Fajne te twoje nowe trawk! U mnie jakoś nie moge im znaleźć miejsca....nie umiem traw komponować....mam zebrinusy źle posadzone i muszę właśnie je przesadzić,,bo są za gęsto i nie widać wogóle ich urody....może je też podzielić? Mozna? Łopatą tak jak pisałaś u Ani?

Możesz podzielic , własnie szpadlem najlepiej .Ja też nienajlepiej je posadziłam ale juz trochę zmieniłam i jest duzo lepiej.
Bogdzia 08:11, 11 wrz 2014

Anita1978 napisał(a)
A na grzybach byłam tylko tak, z psem na spacerze koło mnie zaraz....i pół koszyczka podgrzybków! Opieńki miodowe też były! Muszę właśnie na grzyby jechać! Ale to może już jak wrócimy od Ani!

U mnie pogyzyków prawie nie ma , teraz te opieńki obrodziły ale wielkie po deszczach. Podobno jak są opieńki to już koniec grzybów.
Bogdzia 08:13, 11 wrz 2014

Kasya napisał(a)
Piękny widok z gabinetu, ale powiedz z którego okna masz nieladny widok ?

Fakt nie moge narzekac z każdego okna widok może byc do pokazania choc z północy najlepiej wiosna i wczesnym latem ale nie jest żle , ja specjalnie tak sadziłam rośliny zeby nawet nie podchodzac do okien widziec roślinki.
Bogdzia 08:16, 11 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Miałam dokładnie tak samo. Byłam wręcz oburzona że ludzie zachowują się normalnie.Nie pasowało mi słońce bo przecież płaczący deszcz bardziej by pasował. Wściekałam się że stypy to najgłupszy wynalazek i kto może jeść w takim momencie. Później przyszła refleksja że każdy pżeżywa żal inaczej a mój własny smutek, jest mój i świat wcale nie musi go zauważyć i podzielać.
Dlatego tak jest i tacy inni jesteśmy aby ktoś weselszy mógł pomóc temu smutnemu, zmusił do jedzenia tego któremu wydaje się że nic nie przełknie i w końcu da kopa aby jakoś dalej żyć

A teraz o rabatce. Brunery śliczne i super dopełnią hosty
U nas nigdzie hakone takiej pięknej nie ma.

Buziaczki Bożenko.

U mojej ogrodniczki hakonki wszelkiego rodzaju . Bardzo od wiosny podrożały rh takie jak wiosna kupowałam po 35-40zł teraz 90zł kosztują ale moze na wiosnę stanieja?
O smutkach już pisac nie chce , kazdy nosi je w sercu.
Bogdzia 08:18, 11 wrz 2014

Urszulla napisał(a)
smutne chwile są częścią naszego życia....i bardzo smutne gdy odchodzą wspaniali ludzie- pozostają jednak w naszych myślach i sercach i to jest bezcenne

To prawda Ula ale jednak nie załuje się ludzi złych a jakos ci najlepsi najczesciej odchodza.
Bogdzia 08:19, 11 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)

Hi, hi, a ja najpierw okno muszę w moim gabinecie umyć. Z jednej strony jest tam ładny widok, ale jakoś nie potrafię tam dużo przebywać, bo to był pokój mojej mamy jeszcze rok temu. Teraz jej nie ma, a wspomnienia zostały.
Z twojego gabinetu piękny widok jest A ogród wydaje się taki wielki

U mnie okna tez do mycia. Nie dziwię się ze trudno Ci przebywac w tym pokoju bo na zawsze pozostają wspomnienia. Mój dom nowy , nikogo jeszcze nie brakuje , łatwo się nim cieszyc.