Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 18:07, 10 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Dzisiaj się zmobilizowałam i jestem z rana

Macham Bogdziu

Ja dopiero teraz jestem , rano byłam na grzybach ale sa tylko opieńki. Po deszczach wyrosły na wielkie grzyby ale przynajmniej zdrowe wiec dziś marynowaliśmy.Pozdrówka Kasiu.
zbigniew_gazda 18:17, 10 wrz 2014

Też nie mogę sobie poradzić z tym co się stało. Już NIGDY nie powróci do żywych. To jest straszne........

Widzę że tworzysz rabatkę i podobają mi się te brunery. Muszę o nich poczytać.
Bogdzia 18:21, 10 wrz 2014

11stokrotka napisał(a)
Witaj Bogdziu.
Jestem znów na forum. I się u Ciebie odmeldowuję. Dziękuję Ci za życzenia noworoczne, otworzyląm je dopiero wczoraj, gdy zajrzałam na swój wątek. Wstyd się przyznać, ale nawet nie pamiętałam swojego hasła...
Widziałam Cię w telewizji. Taka miła, ciepła kobika w ogrodzie pełnym rododendronów. Masz fajną pamiątkę.

Fajnie ze jestes znów na forum i mam nadzieję ze pozostaniesz.Co do pamiątki to ja zachwycona nie jestem .......ale nie będę się rozpisywac bo dużo już o tym było.Pozdrówka sle.
Bogdzia 18:27, 10 wrz 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Też nie mogę sobie poradzić z tym co się stało. Już NIGDY nie powróci do żywych. To jest straszne........

Widzę że tworzysz rabatkę i podobają mi się te brunery. Muszę o nich poczytać.

Jak się widzi takich pogodnych ludzi jak Jola to wydaje się ze maja tyle sił witalnych ze nic złego im się stac nie może a to jednak jest złudne, coś sie staje i czlowiek odchodzi. Ludziom wierzącym w tym momencie jest łatwiej ale i tak nie łatwo.Patrzę na jej zdjęcia taka uśmiechnięta, jak to mogło się skończyc??????Pozdrawiam Zbyszku.
Anita1978 18:31, 10 wrz 2014

Fajne te twoje nowe trawk! U mnie jakoś nie moge im znaleźć miejsca....nie umiem traw komponować....mam zebrinusy źle posadzone i muszę właśnie je przesadzić,,bo są za gęsto i nie widać wogóle ich urody....może je też podzielić? Mozna? Łopatą tak jak pisałaś u Ani?
Anita1978 18:34, 10 wrz 2014

A na grzybach byłam tylko tak, z psem na spacerze koło mnie zaraz....i pół koszyczka podgrzybków! Opieńki miodowe też były! Muszę właśnie na grzyby jechać! Ale to może już jak wrócimy od Ani!
Kasya 18:56, 10 wrz 2014

Piękny widok z gabinetu, ale powiedz z którego okna masz nieladny widok ?
malgorzata_s... 19:03, 10 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)

Basiu ja dziś już lepiej ale wczoraj miałam wielkiego doła. Pojac nie moge jak człowiek taki pogodny , miły , sympatyczny i dzielny jak Jola moze tak odejsc a co się dzieje z jej cudownymi cechami charakteru???Tak po prostu nic? giną ?Kiedyś zmarła moja przyjaciółka , wyszłam z cmentarza na ulicę a tam ruch , samochody , tramwaje , ludzie gadaja smieja sie , pojąc nie mogłam ze swiat sie choc na chwile nie zatrzymał bo też zaslugiwała na to by choc na chwilę była cisza i by wszyscy zauważyli ze własnie odeszła.Jola też była takim cudownym człowiekiem...........................

Miałam dokładnie tak samo. Byłam wręcz oburzona że ludzie zachowują się normalnie.Nie pasowało mi słońce bo przecież płaczący deszcz bardziej by pasował. Wściekałam się że stypy to najgłupszy wynalazek i kto może jeść w takim momencie. Później przyszła refleksja że każdy pżeżywa żal inaczej a mój własny smutek, jest mój i świat wcale nie musi go zauważyć i podzielać.
Dlatego tak jest i tacy inni jesteśmy aby ktoś weselszy mógł pomóc temu smutnemu, zmusił do jedzenia tego któremu wydaje się że nic nie przełknie i w końcu da kopa aby jakoś dalej żyć

A teraz o rabatce. Brunery śliczne i super dopełnią hosty
U nas nigdzie hakone takiej pięknej nie ma.

Buziaczki Bożenko.
Urszulla 19:17, 10 wrz 2014

smutne chwile są częścią naszego życia....i bardzo smutne gdy odchodzą wspaniali ludzie- pozostają jednak w naszych myślach i sercach i to jest bezcenne
Iwk4 19:33, 10 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)

Nie mam co fotografowac , wszystko sto razy pokazałam . Dziś mogę pokazac widok z mojego ,,gabinetu"i brunery które mi kazałas kupic, nic więcej nie mam.

Hi, hi, a ja najpierw okno muszę w moim gabinecie umyć. Z jednej strony jest tam ładny widok, ale jakoś nie potrafię tam dużo przebywać, bo to był pokój mojej mamy jeszcze rok temu. Teraz jej nie ma, a wspomnienia zostały.
Z twojego gabinetu piękny widok jest A ogród wydaje się taki wielki