Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Donia72 22:49, 09 wrz 2014

Właśnie, ten czas za SZYBKO leci
barbara_kraj... 23:06, 09 wrz 2014

Pozbierać się nie mogę po tych przykrych wiadomościach. Nawet na działkę nie pojechałam a roboty tam mam mnóstwo.

Gdzie nie zajrzę, tam przemeblowania, wycinki, nowe rabaty. Twoja nowa rabatka będzie piękna, szczególnie dzięki dekoracyjnym brunerom. Tak myślę...
paniprzyroda 02:31, 10 wrz 2014

Szybko uporałaś się z rabatką
Kindzia 09:14, 10 wrz 2014

Dzisiaj się zmobilizowałam i jestem z rana

Macham Bogdziu
11stokrotka 15:51, 10 wrz 2014

Witaj Bogdziu.
Jestem znów na forum. I się u Ciebie odmeldowuję. Dziękuję Ci za życzenia noworoczne, otworzyląm je dopiero wczoraj, gdy zajrzałam na swój wątek. Wstyd się przyznać, ale nawet nie pamiętałam swojego hasła...
Widziałam Cię w telewizji. Taka miła, ciepła kobika w ogrodzie pełnym rododendronów. Masz fajną pamiątkę.
Bogdzia 17:47, 10 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Właśnie, ten czas za SZYBKO leci

Niestety to prawda a dla ,,dojrzałych" ludzi do jakich ja należę leci jeszcze szybciej.
Bogdzia 17:51, 10 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kochane... zima trwa prawie pół roku.. gdzie nie ma co robić w ogrodzie... będziemy czytać nasze wątki po kilka razy.. delektując sie każdą fotką..
Bogdzia... fotek brak.. nagana. Co będę robić zimą???

Nie mam co fotografowac , wszystko sto razy pokazałam . Dziś mogę pokazac widok z mojego ,,gabinetu"i brunery które mi kazałas kupic, nic więcej nie mam.

Bogdzia 17:53, 10 wrz 2014

tą kupiłam już wczesniej

No i jeszcze hakonki kupiłam

Bogdzia 17:58, 10 wrz 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Pozbierać się nie mogę po tych przykrych wiadomościach. Nawet na działkę nie pojechałam a roboty tam mam mnóstwo.

Gdzie nie zajrzę, tam przemeblowania, wycinki, nowe rabaty. Twoja nowa rabatka będzie piękna, szczególnie dzięki dekoracyjnym brunerom. Tak myślę...

Basiu ja dziś już lepiej ale wczoraj miałam wielkiego doła. Pojac nie moge jak człowiek taki pogodny , miły , sympatyczny i dzielny jak Jola moze tak odejsc a co się dzieje z jej cudownymi cechami charakteru???Tak po prostu nic? giną ?Kiedyś zmarła moja przyjaciółka , wyszłam z cmentarza na ulicę a tam ruch , samochody , tramwaje , ludzie gadaja smieja sie , pojąc nie mogłam ze swiat sie choc na chwile nie zatrzymał bo też zaslugiwała na to by choc na chwilę była cisza i by wszyscy zauważyli ze własnie odeszła.Jola też była takim cudownym człowiekiem...........................
Bogdzia 18:06, 10 wrz 2014

paniprzyroda napisał(a)
Szybko uporałaś się z rabatką

Jeszcze nie do konca , dzis kupiłam brunery ale juz sie boje ze może byc za dużo gatunków, zawsze jednak można poprawic.