Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:54, 05 paź 2014

Urszulla napisał(a)

Jedynie brzozy zżółtły i fajnie teraz wygladaja.

świetna kolorystyka Bogdziu wyszła i bardzo podoba mi się ten zakręt z czerwonymi begoniami, a na przeciwko jeszcze kwitnące różei te trawki i brzoza się zgrały dla mnie super naturalna fotka

Ula zdjęcie jest dośc ciemne a Ty wszystko świetnie wypatrzyłas.Miłego tygodnia.
Bogdzia 19:55, 05 paź 2014

weronika77 napisał(a)

Koniecznie zobaczcie Wojsławice i Japoński Ogród we Wrocławiu we wiosennej krasie. Pozdrawiam.

Weroniko zdjecie piękne zamieściłas. Czy ten ogród japoński jest w arboretum czy gdzieś indziej?? Dobrze by było zobaczyc ale czy się uda rudno dzis przewidziec. Pozdrawiam serdecznie.
Agacia 19:56, 05 paź 2014

Bożenko, dziękuję za odwiedziny Jak dobrze pójdzie, to Maluch ma być na początku przyszłego roku
Bogdzia 19:56, 05 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Zaczyna się okres midasowy! Piekne wybarwienie

Marzenko jeszcze troszkę i będzie Midasowe złoto.Taka przynajmniej mam nadzieję. Buziaczki.
Bogdzia 19:58, 05 paź 2014

an_tre napisał(a)
Bogziu już serwujesz nam piękne fotki z bukowego lasu, jeszcze chwilka i pędzie promieniście i złociście
pozdrowionka i miłej niedzieli

Niedziela dzis była wnusiowa więc gotowanie przez dwa dni. Też czekam na to ,,złociście i promieniście". Pozdrówka serdeczne Aniu śle.
Bogdzia 20:00, 05 paź 2014

Luki napisał(a)
Ogród niesamowicie wtapia się w las, świetnie z nim współgra i tworzy obraz który można by zawiesić w domu, aby podziwiać go przez cały rok... co ja mówie, przecież Ty masz ten obraz 'w' ścianie na stałe

Najlepsze co mogłam zrobic to ten obraz w scianie , przy zachądzącym słońcu bardzo lubię na niego się gapic. Pozdrówka serdeczne.
Bogdzia 20:01, 05 paź 2014

Ivvvona napisał(a)
Piękna jesień, drzewa dają wspaniałe efekty. Twoja trzmielina aż świeci, a moja nie chce się przebarwić. Mam ją drugi rok i jest zielona jak latem. Nie wiem co jej nie pasuje. Pozdrawiam serdecznie

Iwonko może masz inny gatunek trzmieliny.Sprawdz jeśli masz kartkę.Pozdrówka.
yolka 20:03, 05 paź 2014

Bogdzia napisał(a)

Niedziela dzis była wnusiowa więc gotowanie przez dwa dni. Też czekam na to ,,złociście i promieniście". Pozdrówka serdeczne Aniu śle.

A u mnie wkrótce wnusiowe dwa tygodnie miłego tygodnia
Bogdzia 20:04, 05 paź 2014

Iwk4 napisał(a)
Bogdziu, cudownie u ciebie wygląda jesienny ogród z zapożyczonym krajobrazem. Fajnie, że nie widać granicy ogrodu

Moim zdaniem tak powinno byc by nie było widac płotów ale nie zawsze sie tak da.Ja nie mam sasiadów za ogrodem wiec było dośc łatwo. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:05, 05 paź 2014

Agacia napisał(a)
Droga Bogdziu, troszkę poczytałam i pooglądałam, nie mogę uwierzyć, że to już jesień w Waszym ogrodzie Pięknie jest, tak nostalgicznie... Chociaż Ty, w przeciwieństwie do Przyrody, tempa nie zmniejszasz Zdrowia życzę i spokojnej niedzieli!

Jesień to równiez pracowity czas , jeszcze nie zaczęłam nawet sadzenia cebulek, czekam na tzw ostatnią chwię żeby nie miały czasu wyrosnac i zmarznąc. Pozdrawiam serdecznie.