Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Luki 21:16, 04 paź 2014

Ogród niesamowicie wtapia się w las, świetnie z nim współgra i tworzy obraz który można by zawiesić w domu, aby podziwiać go przez cały rok... co ja mówie, przecież Ty masz ten obraz 'w' ścianie na stałe
Ivvvona 22:22, 04 paź 2014

Piękna jesień, drzewa dają wspaniałe efekty. Twoja trzmielina aż świeci, a moja nie chce się przebarwić. Mam ją drugi rok i jest zielona jak latem. Nie wiem co jej nie pasuje. Pozdrawiam serdecznie
Iwk4 22:41, 04 paź 2014

Bogdziu, cudownie u ciebie wygląda jesienny ogród z zapożyczonym krajobrazem. Fajnie, że nie widać granicy ogrodu
Agacia 07:53, 05 paź 2014

Droga Bogdziu, troszkę poczytałam i pooglądałam, nie mogę uwierzyć, że to już jesień w Waszym ogrodzie Pięknie jest, tak nostalgicznie... Chociaż Ty, w przeciwieństwie do Przyrody, tempa nie zmniejszasz Zdrowia życzę i spokojnej niedzieli!
Urszulla 11:34, 05 paź 2014

Miłej niedzieli u mnie wreszcie słonko się pokazało
prace grodowe przełożyłam na przyszły słoneczny weekend
Nikita 12:08, 05 paź 2014

Bogdziu, podziwiam jesienne obrazki. Ślicznie... takie naturalne...
A jak tam dziś u ciebie z pogodą ... słoneczko świeci? Dziewczyny pisały, że gdzie nie gdzie rano przymroziło...

Pozdrawiam, miłej niedzieli życząc
malgorzata_s... 19:17, 05 paź 2014

Urszulla napisał(a)

Jedynie brzozy zżółtły i fajnie teraz wygladaja.

świetna kolorystyka Bogdziu wyszła i bardzo podoba mi się ten zakręt z czerwonymi begoniami, a na przeciwko jeszcze kwitnące różei te trawki i brzoza się zgrały dla mnie super naturalna fotka

Chciałam właśnie ten obrazek zacytować Ula napisała dokładnie to co i ja chciałam Uwielbiam ten widoczek Buziaczki
Bogdzia 19:49, 05 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Bogdziu za Twoim oknem ciągle trwa jakiś wspaniały spektakl, który chętnie wszyscy oglądamy. Też w pobliżu domu mam las, aż z 3 stron, ale to jeszcze nie są najpiękniejsze widoki.Pozdrawiam w tę słoneczną sobotę.

Las z trzech stron to super sprawa bo masz piękny zapożyczony krajobraz. Jeśli las jest iglasty to jesieni widac nie bedzie ale zawsze jakieś liściaste drzewko chyba się trafi. Miłego tygodnia.
Bogdzia 19:51, 05 paź 2014

Kasya napisał(a)
Piękne masz jesienne widoczki
Zazdroszczę.
Będę je sobie tutaj oglądać u ciebie
Miłego weekendu

Kasiu jeszcze troche trzeba poczekac ale już chyba niedługo byle tylko pogoda dopisała to się drzewa przebarwia. Gorzej bo się przymrozki zaczęły i jesli bedą sie powtarzac to liście spadna zanim się przebarwia. Pozdrawiam.
Bogdzia 19:52, 05 paź 2014

yolka napisał(a)

dziekuje za zagladniecie . Jesien w rododndronowym nabiera rumieńców, lubię ten festiwal kolorów. Miłej niedzieli

Ja też lubię jesień ale myśl o zimie wszystko psuje. Pozdrówka.