Jesteś maruda... ja tu zaglądam chociaż już kolejny sezon leci.. i odbicie w szybie z drugiej strony... na pewno lepsze niż Moda na sukces... Wczoraj mnie uświadomiono, że to najstarszy serial.. a i tak ma swoich zwolenników. Leci już 20 lat.... Tobie do tego sukcesu jeszcze daleko
Rudziki to fajne ptaszki....
Dziś przesadzałam MIskanta Veriegatusa, bo niechlujny ma pokrój i leży na RH. Oczywiście znów poszedł na RH ale inne. A eMuś stwierdził, że różaneczniki tak rosną, że za rok pożrą znów trawkę.. i by posadzić gdzie indziej.. Stwierdziłam jak tam mądry to niech pokaże palcem gdzie.... biegał, biegał.. i .. wsadziliśmy za RH tak gdzie go pakowałam. Jak urosną RH to miskant pójdzie gdzieś.. w dobre ręce

Za to wykopałam wszytkie irysy japońskie.. ze wsiowej... i stoją w doniczkach... bo jak wykopałam to okazało sie, że ich troszkę jest ..
Edit.. fotek u mnie nei ma... i pisaniny też nie ma.. nie musisz zaglądać. Cisza. Muminek w Warszawie. Był w piątek.. i najlepsza zabawka to miska z wodą dla psa. Do wody wrzucamy kostki lodu, bo tylko taka wodę pies pije.. Stwierdziłam, niech się chlapie w misce.. jak wygrzebał lód, to zrobił minę straszną, wyrzucił lód i uciekł. Wrócił po chwili i co brał lód do ręki to wyrzucał i płakał bo zimno... ale do wody dalej lazł.. 5 sekund płacz i 5 sekund zabawa lodem i wodą.. My płakaliśmy też.... ze śmiechu.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.