Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kasya 06:01, 19 paź 2014

To chyba jednak ten Polarnacht, ten drugi za różowy
Miłej niedzieli
Klamber 06:02, 19 paź 2014

Witaj Bogdziu, dzięki za odwiedziny. Wiem że lubisz ptaki, więc mam dla Ciebie prezent, startujące Bernikle nad największym stopniem na Humber river. Stopień mam niedaleko pracy i często tam zaglądałem teraz czekałem na łososie ale zrobiłem gąski. Było już ciemnawo ale jakoś jeszcze znośnie wyszły. Bardzo je lubię, jest ich tu bardzo wiele. Teraz codziennie latają kluczami z noclegowisk. W poniedziałek jechałem do Ottawy i widziałem tam 4 razy ogromne skupiska bernikli, które odpoczywały na polu, napewno było koło tysiąca w jednym. Z północy powoli uciekają w Toronto jeszcze są, było bardzo ciepło ale dzisiaj się ochłodziło do 10. Masz rację że wywaliłaś dyptama, posion ivy jest dużo groźniejsze dobrz że u nas tego dziadostwa nie ma. To nie bol tylko straszliwie swędzi, brałem na świąd hydroxyzine ale tak mnie zamuliła że nie byłem wstanie nawet rowerem jechać, ledwo w pracy wytrzymywałem do 5. Po nowym leku chyba stanęło w miejscu. Pozdrawiam.

Bogdzia 17:46, 19 paź 2014

Urszulla napisał(a)
Bogdziu, życzę słoneczka na niedzielę

Dzięki Ula , było ładnie. Dziś był dzień wnuczkowy i dośc pracowity, ale czego się dla wnusiów nie robi.
Bogdzia 17:50, 19 paź 2014

zawitka napisał(a)
Bożenko nie narzekam a się cieszę bo podlewam cały czas swoje rh 2 tygodnie nie podlała miałam pogrzeby 2 to trochę liści opadło.

Pogrzeby smutne dni ale nie da sie ich uniknąc.Szczególnie przed dniem wszystkich świętych jakoś tak smutno żegnac bliskich.Deszcz rzeczywiście trochę nas wyręczył w pracy , roślinki dostały co im potrzebne i na jakis czas wystarczy.Szkoda tylko że grzybów nie ma. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 17:52, 19 paź 2014

Kasya napisał(a)
To chyba jednak ten Polarnacht, ten drugi za różowy
Miłej niedzieli

Ja bym nie powiedziała ze Old Port jest rózowy , dla mnie zdecydowanie buraczkowy . U mnie rośnie w słońcu więc kolory na zdjeciach jasne ale w pólcieniu bedzie na pewno bordowy.
Bogdzia 17:57, 19 paź 2014

Robertdzieki za cudne zdjecia . Ta przyroda jest tam zachwycajaca a ty jestes jak ja , nie spoczniesz dokad jej nie poznasz i nie sfotografujesz. Tez bym tak robiła gdybym tam była. Trzeba sie nacieszyc tym czego u nas nie ma w takiej obfitości. Cudne kolory , fantastyczne sytuacje, Raj na ziemi choc zmęczenie czasem na pewno swoje robi. Lecz ta reke bo paskudnie sie urządziłes. Mam nadzieje że w pracy i wogóle w życiu wszystko w porzadku czego Ci z całego serca zycze. Pozdrówka najserdeczniejsze.
Madzenka 22:22, 19 paź 2014

Piekne zdjecia, tym razem Roberta. Pozdrawiam Bogdziu
Donia72 14:59, 20 paź 2014

Bogdziu, pozdrawiam
Kasya 15:02, 20 paź 2014

Bogdzia napisał(a)

Ja bym nie powiedziała ze Old Port jest rózowy , dla mnie zdecydowanie buraczkowy . U mnie rośnie w słońcu więc kolory na zdjeciach jasne ale w pólcieniu bedzie na pewno bordowy.

no to na oba zwroce uwage na wiosne jak beda kwitly i cos wybiore
paniprzyroda 22:56, 20 paź 2014

Bogdziu, pozdrowienia zostawiam