Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

tomgroch 23:04, 18 lip 2012

irena_milek napisał(a)

nic nie kupiłam, bo były byle jakie, naprawdę! i po 30 zł najtaniej, wiec nie była to żadna okazja; nie widziałam Finki produktów, ale pozostałe były jakieś wybrakowane i nie tylko o liliowcach myślę, bo w ofercie było dużo różnych roślin
pospolite liliowce były po 20 zł, w kępce 4-6 listków, a wiec też nic ciekawego

No rzeczywiście byle jakie, pospolite i po 4-6 listków ??????????!!! I jeszcze najtaniej po 30 zł ??!
I jeszcze wybrakowane !! Cokolwiek to znaczy ?!

Czuję się osobiście dotknięty tym niewybrednym komentarzem
Tomasz Grochowski
an_tre 23:14, 18 lip 2012

O jak grzybkowo się w Rodendronowym zrobiło, ten borowik mniamniuchny Na tablicy ogłoszeń u nas dziś wyczytałam, ze działa już skup kurek, więc i pewnie inne się pokażą, M ma dużo wolnego to pewnie pochodzi za grzybkami po lesie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 23:23, 18 lip 2012

Tomku,Irenka nie trafiła do Waszego stoiska! A u wszystkich innych był towar poza konkurecją ,jak ona u Was chciała kupować.I z Wami się spotkać.Ale nie udało się.......
finka 23:28, 18 lip 2012

tomgroch napisał(a)

nic nie kupiłam, bo były byle jakie, naprawdę! i po 30 zł najtaniej, wiec nie była to żadna okazja; nie widziałam Finki produktów, ale pozostałe były jakieś wybrakowane i nie tylko o liliowcach myślę, bo w ofercie było dużo różnych roślin

No rzeczywiście byle jakie, pospolite i po 4-6 listków ??????????!!! I jeszcze najtaniej po 30 zł ??!

Tomasz Grochowski

Po południu nie było już w czym wybierać, bo wszystko było przebrane. Szkoda, że nie widziałaś Irenko roslin Tomka, a były piekne, najdroższe były po 25 zł a większośc za mniejsze pieniądze. To że inni windują ceny a chętnych na takie nie brakuje to już pozostawię bez komentarza. I jakość przy tych wywindowanych nie idzie przeważnie w parze z ceną. Dlaczego mnie i Tomka nie było już po południu? Bo sprzedaliśmy swoje rośliny, do domu wracaliśmy pustymi autami....ceny były atrakcyjne. U innych sprzedających widzieliśmy jeszcze dużo...
finka 23:32, 18 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Tomku,Irenka nie trafiła do Waszego stoiska! A u wszystkich innych był towar poza konkurecją ,jak ona u Was chciała kupować.I z Wami się spotkać.Ale nie udało się.......

Haniu kiermasz roślin zaczynał się od 9:30 nic dziwnego, że po południu mogły być przebrane rośliny...a trafić na nas nie było trudno jak sprzedających było raptem 6 czy 7 szkółkarzy. Jak nie było już czym handlować o 15 to zaczęliśmy się pomału zwijać, ja wyjechałam po 16.
Milka 00:13, 19 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

No i u nas nie jest pogodnie. Ale pogoda ducha nie zawodzi, przynajmniej u mnie. Pozdrawiam optymistycznie.

U mnie też przelotne deszcze ale mnie to nie przeszkadza bo moje rh bardzo zadowolone a ja wolę jak nie jest tak bardzo gorąco. Pomału zaczynają się pokazywac prawdziwki. dziś znalazłam takiego.

Rany!! no jestem zazdrosna, tak pod nosem prawdziwek!
Milka 00:24, 19 lip 2012

finka napisał(a)

Tomasz Grochowski

Po południu nie było już w czym wybierać, bo wszystko było przebrane. Szkoda, że nie widziałaś Irenko roslin Tomka, a były piekne, najdroższe były po 25 zł a większośc za mniejsze pieniądze. To że inni windują ceny a chętnych na takie nie brakuje to już pozostawię bez komentarza. I jakość przy tych wywindowanych nie idzie przeważnie w parze z ceną. Dlaczego mnie i Tomka nie było już po południu? Bo sprzedaliśmy swoje rośliny, do domu wracaliśmy pustymi autami....ceny były atrakcyjne. U innych sprzedających widzieliśmy jeszcze dużo...

Panie Tomku, nie powinien się Pan czuć dotknięty, bo

1.oglądałam ofertę po obejrzeniu ogrodu w Wojsławicach, a zeszło do 16/ ..przy okazji straciłam okazję kupna miodu, bo po oglądaniu nie było takiej możliwości
2. nie skomentowałam personalnie nikogo, bo bez okularów, raczej nie widzę, co i jakie firmy wystawiają
3.o godz. 16 były liliowce odmian ogólnie dostępnych za zbyt wygórowana cenę

i to tyle; nie może Pan się czuć dotknięty tym niewybrednym komentarzem, skoro ja nawet nie wiedziałam o Pana ofercie i obecności!
betysia 07:03, 19 lip 2012

Bozenko cudnego dnia zycze!!!!
a grzybki....oj cudne i jakie wielkie!!!!
Bogdzia 08:20, 19 lip 2012

an_tre napisał(a)
O jak grzybkowo się w Rodendronowym zrobiło, ten borowik mniamniuchny Na tablicy ogłoszeń u nas dziś wyczytałam, ze działa już skup kurek, więc i pewnie inne się pokażą, M ma dużo wolnego to pewnie pochodzi za grzybkami po lesie

Pewnie pomału zacznie sie sezon na grzyby. A ja dziś nie poszłam do lasu. zimno mi jakoś i nie chciało mi się.
Bogdzia 08:25, 19 lip 2012

Na temat zakupów Irenki chyba wszystko zostało wyjaśnione. Ja myślałam że głównie sprzedawali liliowce z tej wielkiej kolekcji a tu się okazuje że nie oni tylko inni szkółkarze. dziwne.Inni oczywiście mogą sprzedawac ale po obejrzeniu takiej kolekcji chciało by się kupic to co tam się widziało.
Marto ,Irenko i Tomku serdecznie pozdrawiam.