Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

jankosia 21:07, 10 sty 2015

Witaj Bogdziu. Ja nie wiem jak to się stało że ja się tu z Tobą jeszcze oficjalnie nie przywitałam. Twój ogród należy do tych kilku ogrodowiskowych które już po prostu znam, bo spacerowałam niejednokrotnie jako "duch" i to pewnie dlatego Mówię Ci więc oficjalnie "dzień dobry" Jestem z twoich okolic wiesz? I będę tu zaglądać często często a w maju to się ode mnie nie opędzisz . Pozdrawiam
malgorzata_s... 21:13, 10 sty 2015

Bogdziu jak dobrze zajrzeć do Ciebie, zawsze się czegoś nowego dowiem Mam ogromną azalie pontyjska którą pachnie cały ogród Nie wiedziałam że ma takie cechy . Ja lubię jej zapach
GorAna 22:12, 10 sty 2015

Bogdziu, pozdrawiam....u mnie wieje, że przewraca świeżo-przesadzone krzewy....nie lubię wiatru....nie wiedziałam, ze azalia pontyjska taka niebezpieczna.....czlowiek uczy się całe życie....u Ciebie w wątku zwłaszcza
Bogdzia 22:13, 10 sty 2015

jankosia napisał(a)
Witaj Bogdziu. Ja nie wiem jak to się stało że ja się tu z Tobą jeszcze oficjalnie nie przywitałam. Twój ogród należy do tych kilku ogrodowiskowych które już po prostu znam, bo spacerowałam niejednokrotnie jako "duch" i to pewnie dlatego Mówię Ci więc oficjalnie "dzień dobry" Jestem z twoich okolic wiesz? I będę tu zaglądać często często a w maju to się ode mnie nie opędzisz . Pozdrawiam

Moniko i ja Cię oficjalnie witam. Fajnie ze jeszcze jedna łodzianka będzie ale moze troszke przybliż skąd z łódzkiego jesteś??? No i sprawa watku czy go masz?, bo podpis masz nieaktywny i nie wiem czy to dlatego że nie zdązyłas go uaktywnic czy nie masz wątku. Na maj i ja czekam , pewnie sie spotkamy.Pozdrówka na razie.
Bogdzia 22:15, 10 sty 2015

GorAna napisał(a)
Bogdziu, pozdrawiam....u mnie wieje, że przewraca świeżo-przesadzone krzewy....nie lubię wiatru....nie wiedziałam, ze azalia pontyjska taka niebezpieczna.....czlowiek uczy się całe życie....u Ciebie w wątku zwłaszcza

Aniu u mnie tez wialo że się o drzewa już martwiłam a u mnie przez to że jest las to wiatr między drzewami gra jakby się pod pociągiem siedziało, straszne wrażenia.Azalie pontyjskie takie własnie są niestety.Pozdrawiam.
agniecha973 22:19, 10 sty 2015

U mnie wczoraj ptaki z tuj wyrzucało jak były porywy. Straszne i śmieszne jednocześnie. Też prądu nie było. Dziś też teraz się wzmogło, ale może damy radę. Wyobrażam sobie huk lasu w taką wichurę.
Bogdzia 22:19, 10 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bogdziu jak dobrze zajrzeć do Ciebie, zawsze się czegoś nowego dowiem Mam ogromną azalie pontyjska którą pachnie cały ogród Nie wiedziałam że ma takie cechy . Ja lubię jej zapach

Bylebyś pod nią nie spała i dzieci również to nic sie nie stanie ale dobrze o tym wiedziec. Buziaki Małgoś.
Bogdzia 22:22, 10 sty 2015

agniecha973 napisał(a)
U mnie wczoraj ptaki z tuj wyrzucało jak były porywy. Straszne i śmieszne jednocześnie. Też prądu nie było. Dziś też teraz się wzmogło, ale może damy radę. Wyobrażam sobie huk lasu w taką wichurę.

W pokojach od strony lasu nie da sie spac jak jest taki wiatr.Ptaków szkoda, nie mają sie biedaki gdzie schowac w taką pogode , dla wszystkich budrk nie wystarczy , nie wszystkie do nich mogą wejsc.Prąd u mnie włączał sie i wyłączał co chwilę, na szczęscie na stałe nie wyłączyli.
jankosia 22:41, 10 sty 2015

Bogdzia napisał(a)

Moniko i ja Cię oficjalnie witam. Fajnie ze jeszcze jedna łodzianka będzie ale moze troszke przybliż skąd z łódzkiego jesteś??? No i sprawa watku czy go masz?, bo podpis masz nieaktywny i nie wiem czy to dlatego że nie zdązyłas go uaktywnic czy nie masz wątku. Na maj i ja czekam , pewnie sie spotkamy.Pozdrówka na razie.

Oj Bogdziu, ja nie łodzianka! Znam miasto, mieszkałam tam trochę (Górna) i studiowałam (Bałuty), ale teraz mieszkam na wsi pod Zduńską Wolą - pewnie kojarzysz trochę. Sporo zresztą osób widzę z łódzkiego, nawet z pobliskiego Łasku.
Podpis mam nieaktywny bo nie ma do czego prowadzić. Może kiedyś? U was też tam takie wichury? U nas burza, błyska się i wichura taka że łeb chce urwać a ja patrzę tylko z niepokojem na drzewa czy któregoś nie stracę.
jankosia 22:43, 10 sty 2015

Odpowiedziałam automatycznie na posta nie patrząc na to co pomiędzy -gapa. Widzę już że pogoda u Ciebie jak i u mnie. Szlag by trafił taką zimę