Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

an_tre 21:10, 22 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

To teraz trochę dzisiejszych zdjec lasu.

Bogdziu ale miałaś cudniaste widoki aż dech zapiera czy mogę to pierwsze kopiować na tapetę

Aniu kopiuj jeszcze Ci dołoże żebys miała większy wybór.
Dzięki Ci Dobra Kobieto
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
BEATA_S 21:10, 22 paź 2012

Zdjęcia CUDO! Przepiękna ta nasza polska jesień !
Bogdzia 21:13, 22 paź 2012

an_tre napisał(a)

To teraz trochę dzisiejszych zdjec lasu.

Bogdziu ale miałaś cudniaste widoki aż dech zapiera czy mogę to pierwsze kopiować na tapetę

Aniu kopiuj jeszcze Ci dołoże żebys miała większy wybór.
Dzięki Ci Dobra Kobieto

Uprzejmie proszę.
Bogdzia 21:15, 22 paź 2012

BEATA_S napisał(a)
Zdjęcia CUDO! Przepiękna ta nasza polska jesień !

Tak to prawda jesień jest piękna i tak bogata w kolory że nawet kwiaty takiego efektu nie dają. Miło Cie widziec Beatko . Idę z rewizytą.
eliza3 21:25, 22 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko, piękny spacerek miałaś, też chętnie przeszłam się z Tobą i pooglądałam... buki ?
Jak gardełko? Myślę, że lepiej skoro po lesie z aparatem spacerowałaś

Jest lepiej ale nawet gdyby nie było i tak bym poszła te zdjecia zrobic. Wczoraj dziewczyny z Pomorza takich mgieł narobiły to ja dziś nie mogłam odpuścic.

Bożenko z Ciebie to rasowy fotoreporter, nie ma dla Ciebie żadnych przeszkód, aby zrobić dobre zdjęcie, a robisz piękne ujęcia. Umiesz patrzeć na przyrodę, a dzięki Tobie też możemy oczy nacieszyć
Bogdzia 21:38, 22 paź 2012

eliza3 napisał(a)

Bożenko, piękny spacerek miałaś, też chętnie przeszłam się z Tobą i pooglądałam... buki ?
Jak gardełko? Myślę, że lepiej skoro po lesie z aparatem spacerowałaś

Jest lepiej ale nawet gdyby nie było i tak bym poszła te zdjecia zrobic. Wczoraj dziewczyny z Pomorza takich mgieł narobiły to ja dziś nie mogłam odpuścic.

Bożenko z Ciebie to rasowy fotoreporter, nie ma dla Ciebie żadnych przeszkód, aby zrobić dobre zdjęcie, a robisz piękne ujęcia. Umiesz patrzeć na przyrodę, a dzięki Tobie też możemy oczy nacieszyć

Elizko dzięki za miłe słowa ale gdzie się wejdzie to mnóstwo pięknych zdjęc. Teraz sprawdzę czy u Ciebie też?
EPODLAS 22:19, 22 paź 2012

Bożenko jesienne zdjęcia z ogrodu i z lasu - piękne. Mgła daje jednak ten smaczek niesamowitości. My ogrodnicy lubimy fotografować!
Bogdzia 22:30, 22 paź 2012

EPODLAS napisał(a)
Bożenko jesienne zdjęcia z ogrodu i z lasu - piękne. Mgła daje jednak ten smaczek niesamowitości. My ogrodnicy lubimy fotografować!

Jak napisałaś że lubimy fotografowac to pomyślałam ze musiałaś coś fajnego uwiecznic i nie pomyliłam się . Piękne zdjecia zrobiłas. Gratulacje.
Madzenka 22:37, 22 paź 2012

Bożenko gdy wychodzę w ciemnościach do pracy i wracam o zmroku to takiej pięknej jesieni jakna Twoich zdjęciach nie widzę.....
Dobrze, że pogoda nas w ciągu kilku ostatnich weekendów rozpieszczała, to można było podziwiać przyrodę

Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 22:40, 22 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko gdy wychodzę w ciemnościach do pracy i wracam o zmroku to takiej pięknej jesieni jakna Twoich zdjęciach nie widzę.....
Dobrze, że pogoda nas w ciągu kilku ostatnich weekendów rozpieszczała, to można było podziwiać przyrodę

Pozdrawiam serdecznie

To przykre Marzenko bo jesień jest piękna ale jak się pracuje to nie ma wyboru. Pozdrawiam Cię serdecznie.