Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:19, 27 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kamień z serca Dzięki za dobre wieści

rozark 08:23, 28 mar 2015

Bogdzia napisał(a)

Nie możemy zaprzeczac że nie babcine jak my babcie i je mamy .

moja babcia nie miała piwonii a ja mam he, he
mogę zaprzeczyć, że nie babcine
Milka 11:46, 28 mar 2015

Bogdzia napisał(a)

Irenko miło Cię widziec.Deszczyku zazdroszcze i ciepełka które macie. Chciałam dzis w ogrodzie popracowac ale tak zimno było że szybko zrezygnowałam.Piwonie wiem ze masz cudne m szczególnie ta jedna o której wiesz ze sie zachwycam. Buziaki i tak dalej trzymaj, a my razem z Tobą.

Dzięki Bożenko
Ja rano obchód zrobiłam, było słońce, ale zimny wiatr i mimo, że 9+ to zimnica a teraz znowu kropi, to i dobrze, poleniuchuję w domu
ta piwonia faktycznie cudna dostałam od kolekcjonera i tak ładnie się rozwija, jak nie zapomnę, a ty pamiętaj to ukopię, bo ona ogromna jużi jej kolejny plus, deszcz nie niszczy kwiatów, liście ozdobne cały sezon, a jak kwitnie, to od razu ze 100 kwiatów, lub więcej
Bogdzia 12:06, 28 mar 2015

rozark napisał(a)

moja babcia nie miała piwonii a ja mam he, he
mogę zaprzeczyć, że nie babcine

No to jednak nie babcine
Bogdzia 12:14, 28 mar 2015

Milka napisał(a)

Dzięki Bożenko
Ja rano obchód zrobiłam, było słońce, ale zimny wiatr i mimo, że 9+ to zimnica a teraz znowu kropi, to i dobrze, poleniuchuję w domu
ta piwonia faktycznie cudna dostałam od kolekcjonera i tak ładnie się rozwija, jak nie zapomnę, a ty pamiętaj to ukopię, bo ona ogromna jużi jej kolejny plus, deszcz nie niszczy kwiatów, liście ozdobne cały sezon, a jak kwitnie, to od razu ze 100 kwiatów, lub więcej

U nas też zimno choc nieco ładniej niż wczoraj. Co do piwoniii to szkoda ją ruszac bo jest cudna. Ja owszem bardzo bym ją chciała ale nie chcę Ci osłabiac krzaka i moim zdaniem nie ruszaj jej .Żeby się ze mną podzielic musiałabys wykopac cały krzak i dopiero dzielic , osłabisz go. Nie dawaj ani mnie ani nikomu innemu , niech Cie cieszy i bedzie tylko Twoja .Trudno pisac takie słowa gdy sie jest tak blisko mozliwosci dostania ale ważniejsze jest by nadal była tak piękna a gdybys kiedys zapragneła ją rozmnożyc u siebie i wtedy dzieliła to owszem wtedy jestem chętna.Cieszę sie bardzo że z Tobą dobrze , mam nadzieje ze jak bedziemy w Wojsławicach to się spotkamy , do siebie też zapraszam.buziaki.
Milka 12:44, 28 mar 2015

Bożenko, ale czasami trzeba odmładzać, poza tym chcę ją też w innych miejscach mieć, więc się skusze na dzielenie, sąsiadka doradza we wrześniuCodziennie lepiej, 2 noce mam już przespane, a sen to zdrowie
Ja na was czekam, Wojsławice i obowiązkowo ja!!! inaczej sobie nie wyobrażam
Bogdzia 19:25, 28 mar 2015

Milka napisał(a)
Bożenko, ale czasami trzeba odmładzać, poza tym chcę ją też w innych miejscach mieć, więc się skusze na dzielenie, sąsiadka doradza we wrześniuCodziennie lepiej, 2 noce mam już przespane, a sen to zdrowie
Ja na was czekam, Wojsławice i obowiązkowo ja!!! inaczej sobie nie wyobrażam

Staraj sie życ jakby choroby nie było, wtedy bedziesz lepiej spac. Wiem po kilku moich znajomych że mimo choroby można tak życ i udawac ze jej nie ma, To przecież bardzo wazne. A piwonia rzeczywiście najlepiej we wrzesniu. Co do przyjazdu obiecuję że bedziemy sie bardzo starac do Ciebie zajrzec.Miłej niedzieli.
boguslawa_ma... 19:30, 28 mar 2015

Zaglądam i pozdrawiam
Bogdzia 19:36, 28 mar 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam

Odpozdrawiam.Miłej niedzieli z wcześniejszym wstawaniem a więc dłuższej niz zwykle.
Kasya 19:43, 28 mar 2015

Bogdzia napisał(a)

Odpozdrawiam.Miłej niedzieli z wcześniejszym wstawaniem a więc dłuższej niz zwykle.

No prosze...u ciebie sie wszystkiego mozna dowiedziec
Nawet ze zmiana czasu

Tobie równiez miłej niedzieli