Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:29, 11 kwi 2015

anabuko1 napisał(a)
U mnie niebo było niebieściuchne.Pracy dało mi się zrobić dużo.
Ale i popołudniowy relaks był słodki w odgłosach klekotania boćków i zapachu wiosny

Klekotanie bocków -zazrosc mnie zżera, gdybym je miała to chyba nic bym nie zrobiła tylko podglądała.
an_tre 21:33, 11 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)

Nie patrzyłam w niebo bo nos w ziemi miałam
by Ci odpowiedziec popatrzec musiałam.
Chmurek wprawdzie nie ma i świeci słoneczko
ale cos zamglone jak za woaleczką.
Błekit bardzo blady, niepewny przyszłości,
kto wie czy już jutro deszczyk nie zagości.

też czekam na deszczyk
fajne te wasze wierszowanki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:34, 11 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Nawet sie coś zawierszowało.. oj dawno wierszyków nie było.
Zajrzyj do mnie... wrzuciłam gościa z taczką po twoim poście
Ja nic dziś nie zrobiłam w ogrodzie.. oczy naokoło głowy miałam

Byłam , byłam.
Bogdzia 21:35, 11 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja tez dzisiaj z nosem w ziemi Woalki na niebie nie było
Buziam

U mnie była i deszczu sie spodziewałam ale nic z tego , podobno nie bedzie wiec wieczorem podlewanie całego ogrodu było.
Bogdzia 21:38, 11 kwi 2015

an_tre napisał(a)

też czekam na deszczyk
fajne te wasze wierszowanki

Aniu może jutro u Ciebie bedzie bo w Poznaniu ma byc ale do mnie podobno nie dojdzie.
monteverde 21:41, 11 kwi 2015

U mnie w poniedziałek dopiero ma popadać, dzisiaj sama podlewałam z wieloskładnikowym, a teraz byłam z psem to można w samej bluzeczce chodzić pozdrówka
babka 21:44, 11 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)

Rododendronowe królestwo ale nic ciekawego tam nie ma, brzydko nakrecili a myśmy głupoty gadali.

Co Ty opowiadasz, jakie głupoty, jakie nic ciekawego ?! Rewelacyjny odcinek, wspaniały ogród pełen przepięknych barw! Bardzo mi się podobał i widziałam już go kiedyś Ale widzisz, oglądać i słuchać ze zrozumieniem to sztuka Niby Cię słuchałam a i tak podstawowe błędy popełniłam z moim jedynym Rh
Miło mi było Cię poznać Bożenko i powiem Ci że zazdroszczę tego ogrodu i zadowolenia z jego posiadania
Bogdzia 21:45, 11 kwi 2015

monteverde napisał(a)
U mnie w poniedziałek dopiero ma popadać, dzisiaj sama podlewałam z wieloskładnikowym, a teraz byłam z psem to można w samej bluzeczce chodzić pozdrówka

U mnie też było ciepło i krótki rekawek ale przy podlewaniu zmarzłam , zimna woda obniża skutecznie temperature.Deszcz był zapowiadany na poniedziałek a teraz zmienili na środe a kiedy bedzie to nikt nie wie.
Bogdzia 21:47, 11 kwi 2015

babka napisał(a)

Co Ty opowiadasz, jakie głupoty, jakie nic ciekawego ?! Rewelacyjny odcinek, wspaniały ogród pełen przepięknych barw! Bardzo mi się podobał i widziałam już go kiedyś Ale widzisz, oglądać i słuchać ze zrozumieniem to sztuka Niby Cię słuchałam a i tak podstawowe błędy popełniłam z moim jedynym Rh
Miło mi było Cię poznać Bożenko i powiem Ci że zazdroszczę tego ogrodu i zadowolenia z jego posiadania

Ogród kocham faktycznie , własciwie wszystkie ogrody kocham, a o rh pytaj , nie wszystko wiem ale coś tam mogę pomóc. O programie wolę jednak milczecDzieki za miłe słowa.
jankosia 21:47, 11 kwi 2015

Bogdziu, sprawdzałam pogodę i w poniedziałek widać deszcze. Fajnie że popracowałaś, ja cały dzień spędziłam na nieogrodowych pracach, dopiero późnym popołudniem wyszłam z motyczką ale prawie nic nie zrobiłam A dzień był przepiękny Będzie takich coraz więcej