U mnie w poniedziałek dopiero ma popadać, dzisiaj sama podlewałam z wieloskładnikowym, a teraz byłam z psem to można w samej bluzeczce chodzić pozdrówka
Co Ty opowiadasz, jakie głupoty, jakie nic ciekawego ?! Rewelacyjny odcinek, wspaniały ogród pełen przepięknych barw! Bardzo mi się podobał i widziałam już go kiedyś Ale widzisz, oglądać i słuchać ze zrozumieniem to sztuka Niby Cię słuchałam a i tak podstawowe błędy popełniłam z moim jedynym Rh
Miło mi było Cię poznać Bożenko i powiem Ci że zazdroszczę tego ogrodu i zadowolenia z jego posiadania
U mnie też było ciepło i krótki rekawek ale przy podlewaniu zmarzłam , zimna woda obniża skutecznie temperature.Deszcz był zapowiadany na poniedziałek a teraz zmienili na środe a kiedy bedzie to nikt nie wie.
Ogród kocham faktycznie , własciwie wszystkie ogrody kocham, a o rh pytaj , nie wszystko wiem ale coś tam mogę pomóc. O programie wolę jednak milczecDzieki za miłe słowa.
Bogdziu, sprawdzałam pogodę i w poniedziałek widać deszcze. Fajnie że popracowałaś, ja cały dzień spędziłam na nieogrodowych pracach, dopiero późnym popołudniem wyszłam z motyczką ale prawie nic nie zrobiłam A dzień był przepiękny Będzie takich coraz więcej