Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:20, 11 kwi 2015

jankosia napisał(a)

Nie ma bo i u mnie teraz nie ma co fotografować Ja z tych bylinowych jestem 13 stopni to nie tak źle, muszę sporo poprzesadzać więc super wysokie temperatury to nie za dobre na takie akcje. Jestem dobrej myśli
Miłego wieczorku

To miłego dnia jutro , a taka byłam ciekawa Twojego ogrodu a tu ani jednego zdjecia.
Margarete 22:27, 11 kwi 2015

Ja też dzis solidnie podziałałam w ogrodzie - pierwsze raz w sezonie tak długo i.....ledwie żyję..
Moje wszystkie 4 rh bedą kwitły w tym roku poza Lachs Gold........ a ten jest moim faworytem u ciebe rośnie nieopodal stawu i najbrdziej z twoich wszystkich mi sie zawsze podobał a u mnie dziad rośnie drugi sezon i ani jednego pąka.....dlaczego..? Innym rh asuje to otoczenie, ta gleba a jemu nie....dlaczego ? Nawet ten aleńki który dostałam z sadzonki od ciebie tez pokazuje pąki a lachs gold jest piekny zieloniutki ale bez pąków......
paniprzyroda 22:53, 11 kwi 2015

I ja dziś popracowałam. Nie posadziłam jeszcze rh, przy domu niczego jeszcze nie mogę sadzić. Myślę nadal nad miejscówką, miłej niedzieli
anabuko1 23:45, 11 kwi 2015

Obejrzałam Twoją wizytówkę.Ale masz tych rodków i azalii.
Cudny, bajkowy ogród,Jeszcze troche i znowu będziesz miała cudnie
popcorn 09:23, 12 kwi 2015

Bożenko, zaglądam, pozdrawiam! Myślisz że Twój ciemiernik by wytrzymał do 25.04, to by Anitki nie trzeba było fatygować? Wtedy 27.04 bym nadała paczkę do Ani.. ?
zbigniew_gazda 09:43, 12 kwi 2015

też wczoraj popracowałem. Prawie wszystkie chwasty znalazły się w kompostowniku. Pozdrowienia niedzielne.
Madzenka 09:58, 12 kwi 2015

Bogdziu uprasza się dzisiaj o fotki ogrodu
Bogdzia 13:04, 12 kwi 2015

Margarete napisał(a)
Ja też dzis solidnie podziałałam w ogrodzie - pierwsze raz w sezonie tak długo i.....ledwie żyję..
Moje wszystkie 4 rh bedą kwitły w tym roku poza Lachs Gold........ a ten jest moim faworytem u ciebe rośnie nieopodal stawu i najbrdziej z twoich wszystkich mi sie zawsze podobał a u mnie dziad rośnie drugi sezon i ani jednego pąka.....dlaczego..? Innym rh asuje to otoczenie, ta gleba a jemu nie....dlaczego ? Nawet ten aleńki który dostałam z sadzonki od ciebie tez pokazuje pąki a lachs gold jest piekny zieloniutki ale bez pąków......

Nie pytaj dlaczego , on po prostu jest trudny, ma fochy i rośnie jak chce. U mnie nie kwitł chyba z 5 lat , trzeba czekac.
Bogdzia 13:05, 12 kwi 2015

paniprzyroda napisał(a)
I ja dziś popracowałam. Nie posadziłam jeszcze rh, przy domu niczego jeszcze nie mogę sadzić. Myślę nadal nad miejscówką, miłej niedzieli

Mariolko ja bym posadziła gdziekolwiek , bedą rosły lepiej niz w doniczce ( bo rozumiem że je masz) a za rok albo lepiej za dwa przesadz i bedą juz wieksze.
Bogdzia 13:07, 12 kwi 2015

anabuko1 napisał(a)
Obejrzałam Twoją wizytówkę.Ale masz tych rodków i azalii.
Cudny, bajkowy ogród,Jeszcze troche i znowu będziesz miała cudnie

Faktycznie trochę ich mam i mam nadzieje ze będzie cudnie. Miłej niedzieli.