Mam sporo siewek ale malutkich tych dwóch rodzajów, niestety są maleńkie , w najbliższych dniach bede je sadzic do doniczek i do jesieni powinny podrosnac na tyle ze bedą dobre do gruntu wtedy moge wysłac bo takie maleństwa dwulistkowe to mogą sie zniszczyc, chyba że chcesz.
Ja mnóstwo wiekszych roślin rozdałam ,prawie sama ich nie mam bo dotąd mi na nich nie zależało, w tym roku zaczynam z pełnymi ale na male siewki trzeba bedzie poczekac.
Bogdziu, ja posadzisz te magnolie (wszystkie) to koniecznie zrób zdjęcia i wyślij do pana który cię tak pięknie obdarował - na pewno go to zaskoczy i będzie mu bardzo miło
Niepredko je posadze , muszę dobrze poprzymierzac i przemyślec miejsce i wykopac jakieś drzewa lub krzaki bo miejsca nie mam ale pewnie tak zrobię jak sie z tym uporam , bardzo sympatyczni ludzie i trzeba sie bedzie do nich odezwac.
To u tego pana co miał sangwinarię i stopowca ja też się obkupiłam Dużo fajnych rzeczy miał. Sangwinarię też bym chciała ale w wersji pełnej. Widziałam w bylinowym raju Ale jeszcze nie teraz, na razie nową, suchą rabatę muszę ogarnąć