Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Iwk4 23:07, 25 kwi 2015

Bogdziu, dobrych ludzi spotykają takie miłe rzeczy. Potrafisz docenić tą szansę i wyróżnienie. Cieszę się z tobą.
Zielona 23:18, 25 kwi 2015

Bożenko, ile radości w tych Twoich słowach! Kiedy zobaczyłam zdjęcia Laury zrozumiałam, że masz się z czego cieszyć. Domyślam się, że spędziłyście cudowny dzień i będziesz dzisiaj miała magnoliowe sny. A Państwo Zymon, kiedy zobaczą, gdzie trafiły Ich rośliny, będą dumni, że zyskali taką propagatorkę Ich szkółki. Pozdrawiam Cię serdecznie!
Bogdzia 23:23, 25 kwi 2015

Ewa napisał(a)
Bogdziu jak ja lubie u Ciebie te rozmary roslin !!!! wszystko takie okazy,ze mi oko bieleje....zeby tak mozna sie było do Twojego ogrodu teleportować choc na godzinke

Ewo zaczynaja juz byc za duże , teraz wiekszy z nim,i kłopot niż na początku bo małe sadzi sie łatwo ale ujarzmic duze to, problem.
Bogdzia 23:25, 25 kwi 2015

Zielona napisał(a)
Bożenko, ile radości w tych Twoich słowach! Kiedy zobaczyłam zdjęcia Laury zrozumiałam, że masz się z czego cieszyć. Domyślam się, że spędziłyście cudowny dzień i będziesz dzisiaj miała magnoliowe sny. A Państwo Zymon, kiedy zobaczą, gdzie trafiły Ich rośliny, będą dumni, że zyskali taką propagatorkę Ich szkółki. Pozdrawiam Cię serdecznie!

Zasługują na pochwały , przy takiej duzej szkólce cieszą ich jeszcze tacy pasjonaci jak my co to kupią czesto jedna roślinkę a wybieraja długo , maly zysk a oni sie cieszą ze kochamy i doceniamy ich rośliny.
Bogdzia 23:26, 25 kwi 2015

Iwk4 napisał(a)
Bogdziu, dobrych ludzi spotykają takie miłe rzeczy. Potrafisz docenić tą szansę i wyróżnienie. Cieszę się z tobą.

Czy ja taka dobra jestem nie wiem , choc się zawsze staram,ale radosc dzis mnie rozpiera.
Mala_Mi 23:32, 25 kwi 2015

Bogdzia dziś ryczę jak bóbr.. jutro poczytam co u Ciebie... nawet nie dzwoniłam bo nie mogę mówić .. pozbieram się to zadzwonię.
ren133 23:37, 25 kwi 2015

Czyż nie widać jaka Bogdzia szczęśliwa?

Cieszę się, że Cię poznałam
Bogdzia 23:38, 25 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Bogdzia dziś ryczę jak bóbr.. jutro poczytam co u Ciebie... nawet nie dzwoniłam bo nie mogę mówić .. pozbieram się to zadzwonię.

Czy to była zaległa wizyta ta co ostatnio na nią nie zdażyłas?
Bogdzia 23:40, 25 kwi 2015

ren133 napisał(a)
Czyż nie widać jaka Bogdzia szczęśliwa?

Cieszę się, że Cię poznałam

Tak to mój skarb tak trzymam. Dzieki za to zdjecie. Ja również sie cieszę ze Cię poznałam i że niedlugo znów sie spotkamy no i oczywiście zapraszam do mnie.
barbara_kraj... 02:14, 26 kwi 2015

Wspaniały, owocny wyjazd.
I pomyśleć, że dzięki pewnej roślinie człowiek może się stać szczęśliwym.