Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

dajana 14:42, 07 maj 2015

Bożenko ja tez ciebie podczytuje w miarę możliwości i widzę twoje piękne kwiatuszki.Co prawda milcząc ,ale nie zapomniałam o tobie . Dzisiaj będę foliowała rogi siatki wokół ogrodzenia .Taką przejrzystą folią .Zaraz napiszę powód .Przydałby mi się czujnik spryskiwacza wody rozmieszczony w całym ogrodzie .A to wszystko na te futrzaki których nie lubisz I ja za nimi nie przepadam ale je mam i sama się wpakowałam niestety. Moje już wyćwiczyłam ,wielu rzeczy już nie robią ale te wiejskie to koszmar. Przeczytałam ze takie foliowanie którego one nie znoszą odstraszy ich troszkę. Poza tym zasianie ruty zwyczajnej której koty nienawidzą pomoże również Nie wiem co jeszcze wymysleć aby ich przegnać. Znalazłaś może sposób na swoje ?Rośliny u mnie budzą się do życia Pierwsze kwiaty już są muszę jedynie się sprężyć i fotki zrobić Dawno ich nie wklejałam bo i pokazać nie miałam co, tak po prawdzie Niebawem jednak pokaże cos nowego Pozdrówka jak zawsze serdeczne dla ciebie i małżonka przesyłam .
mirkaka 15:24, 07 maj 2015

Bogdziu, zajrzyj do mnie kupiłam azalię japońską bez nazwy, może ją znasz?
popcorn 15:26, 07 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

urocza ta mieszanka pozdrawiam, Bożenko!
Kasya 15:36, 07 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Zanosi sie na to ze będe miała pole namiotowe. A może wpadniecie z Krzysiem 23 maja? Zapraszam.
U mnie misz masz w tulipanach , co rok inne dosadzane stworzyły mało zjadliwa mieszankę.

jak to malo zjadliwą ? ja mam sklonnosci do robienia podobnego bałaganu na rabatkach

a poza tym bede protestowac bo kwiatowy mix jest uroczy
Milka 16:40, 07 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Ty masz do mnie blisko i mogłabys przyjechac najlepiej 23 maja.

Cudowne ujęcie i mix tulipanów i zapominajek mnie akurat zachwyca, na tym chyba wiosna polega
Milka 16:42, 07 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

: )Dziwię sie że chcecie ogladac.

Też chcę, dawaj fotki i już tez mam ten fioletowy pierwiosnek, skoro u ciebie jest,znaczy da radę na następny sezon
ZielonaAnia75 19:21, 07 maj 2015

Ach te rododendrony
Nallar 20:13, 07 maj 2015

U mnie nic się nie dzieje. Przyszłam tylko napisać że moja "kosowa mama" wróciła do starego gniazda.Wygląda na to że czuje się u mnie bezpiecznie. Na zmianę z moim psiskiem gonimy srokę, która ciągle wraca

A tulipanowe "zamieszanie" bardzo mi się podoba.
Bogdzia 20:50, 07 maj 2015

Kindzia napisał(a)
To zestawienie granatowego fioletu z żółtym...bardzo ładne

Ty się Bogdziu nic nie bój, my spokojnie poczekamy aż Twoje rodusie z azaliami całą urodę pokażą Już się bałam, że u Ciebie się na całego zaczęło, a mnie na forum nie było...a tu się okazuje, że Twoje piękności czekają...na mnie...

A widzisz teraz się wyjasniło dlaczego mało ich kwitnie. Czekały na CiebieTo jak juz jestes to bedą zakwitac a tak na powaznie zaczynam sie martwic że najbardziej mogą kwitnąc tydzień wczesniej czyli jak mnie nie bedzie. Dzis zakwitły Pahjolas Daughter.

Bogdzia 20:51, 07 maj 2015

ren133 napisał(a)
Bogdziu Robisz śliczne zdjęcia swoim kwiatom Jest pięęęknnie
Serduszka rewelacja

Reniu mam nadzieje że bedziesz u mnie 23 maja.