Czarnogłówki są i to nawet dużo ale one sie tak mało róznią od szarytek że człowiekowi nie chce sie patrzec na różnice np szerokośc i dł nieznacznie sie różniaca krawacika.
Irenko , Haniu,Elizko miło że do mnie zajrzałyście . U mnie pogoda brzydka,pada drobny śnieg i strasznie jest wilgotne powietrze . Temp około zera stopni. Tak wyglądał ogród o godz7.30
Pozdrawiam Was serdecznie.
U mnie też zero, ale deszcz ze śniegiem, wilgotność okropna, brrr...okropnie, ale ma się poprawić i co najdziwniejsze najcieplej w Rzeszowie
niezbyt mnie nastraja ta biel, wolałam kaskadę poprzednich kolorów
Irenko...wcale nie najdziwniej...tylko najnormalniej..... u nas najczęściej jest najlepsza pogoda Chociaż strefa klimatyczna gorsza niż Twoja........
Bogdziu.. jak to zobaczyłam to aż brzydko powiedziałam......... aż mnie ciarki przeszły i dreszcze..... u mnie tylko leje deszcz ..bardzo intensywnie, co dla ogrodu przed zimą i przy mojej suszy w ogrodzie jest zbawienne i jak najbardziej wskazane...... przy drzewach i krzewach sucho, że łopaty nie wbije.. do podlania za dużo
Pewnie ze deszcz przed zimą jest potrzebny szczególnie zimozielonym roslinom. Ja liczę ze snieg sie rozpuści to tez rosliny dostaną wilgoci.
. U mnie pogoda brzydka,pada drobny śnieg i strasznie jest wilgotne powietrze . Temp około zera stopni.
Witak Bożenko, to masz już przedsmak zimy, coś za prędko, ale wczoraj przewidywałaś ten śnieg, pociecha tylko taka, że może szybko zginie i pogoda poprawi się a tak swoją drogą widoczek z okna piękny, nic tylko podziwiać ozdrawiam cieplutko
O tej zmianie biegunów też czytałam, możliwości są skrajne i mogą być niezauważalne, ale jednak klimat sie ciut zmienił;
jeszcze spalimy, myślę, że to póki co straszak
O tej zmianie biegunów też czytałam, możliwości są skrajne i mogą być niezauważalne, ale jednak klimat sie ciut zmienił;
jeszcze spalimy, myślę, że to póki co straszak
. U mnie pogoda brzydka,pada drobny śnieg i strasznie jest wilgotne powietrze . Temp około zera stopni.
Witak Bożenko, to masz już przedsmak zimy, coś za prędko, ale wczoraj przewidywałaś ten śnieg, pociecha tylko taka, że może szybko zginie i pogoda poprawi się a tak swoją drogą widoczek z okna piękny, nic tylko podziwiać ozdrawiam cieplutko
widoczek to takie pomieszanie z poplataniem , rude liscie i ta biel .A u Ciebie Aniu nie ma śniegu? Przecież ode mnie do Ciebie nie tak daleko.
widoczek to takie pomieszanie z poplataniem , rude liscie i ta biel .A u Ciebie Aniu nie ma śniegu? Przecież ode mnie do Ciebie nie tak daleko.
nie ma i jak do tej pory nie zanosi się, brrr... ale ziąb, nie chce się wychodzić na dwór